StoryEditor

Ako sa naučiť cudzí jazyk 4x rýchlejšie?

21.01.2018, 23:00
Ešte vás neopustili novoročné predsavzatia? Mnohé naozaj majú krátku trvanlivosť a už po pár dňoch si na ne ani nespomenieme.

Patríte k tým, ktorí si dali ako predsavzatie naučenie sa alebo zlepšenie angličtiny a nechcete svoje predsavzatie porušiť? Máme pre vás dobrú správu!

Angličtinu sa môžete naučiť až 4x rýchlejšie vďaka kurzom anglického jazyka Callanovou metódou. Callanova metóda je výučba založená na neustálej interakcii medzi študentom a učiteľom, takže učenie je rýchle a efektívne. Žiadne bifľovanie slovíčok alebo učenie z učebníc od slova do slova. Vďaka tomu sa vám rozviaže jazyk a naučíte sa používať angličtinu bez toho, aby ste si vety neustále prekladali medzi slovenčinou a angličtinou.

Hodiny výučby sú vďaka skúseným lektorom veľmi príjemné a už po chvíli stratíte ostych z hovorenia po anglicky. Na každej hodine si najskôr zopakujete učivo z tej predchádzajúcej a následne sa naučíte nové. Po každej výučbe tak odchádzate s vedomím, že vaša angličtina je opäť o niečo lepšia a nebojíte sa ju používať.

Jazyková škola Volis Academy v Bratislave bola ako prvá akreditovaná na výučbu anglického jazyka Callanovou metódou v našom hlavnom meste – priamo organizáciou Callan Method Organisation London, taktiež je akreditovaná Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu. Od jej vzniku v roku 2007 navštívili jej kurzy už desaťtisíce  spokojných študentov, ktorí sú zárukou, že výučba je naozaj efektívna a kvalitná.

Neviete sa rozhodnúť, ktorá úroveň je pre vás? Na stránke jazykovej školy si môžete bezplatne spraviť online test, ktorý vám nezaberie viac ako 15 minút a určí úroveň znalosti cudzieho jazyka. Na web stránke sa môžete prihlásiť aj na ukážkovú hodinu zadarmo a vyskúšať si Callanovú metódu na vlastnej koži. Počas nej sa zoznámite nielen so samotnou výučbou, ale aj s priestormi a skúsenými lektormi, ktorí vedú kurzy.

Dodržte svoje predsavzatie a naučte sa angličtinu efektívne a rýchlo. Prihláste sa na jazykový kurz v jazykovej škole Volis Academy už dnes.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 20:14