StoryEditor

ASUS vyhlasuje tender pre agentúry

16.05.2018, 00:00
Spoločnosť ASUS Computer Czech Republic s.r.o., o.z. pôsobiaca na Slovensku hľadá komplexnú agentúru pre potreby súčasnej komunikácie. Cieľom je, s ohľadom na široké portfólio produktov, zastrešiť na slovenskom trhu ako herné, tak aj lifestyle eventy, branding spoločnosti, OOH kampane, POSM tlač ako aj ďalšie marketingové služby podľa aktuálnych potrieb a preferencií.

Produkty spoločnosti ASUS sú známe vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami vrátane počítačových komponentov, periférnych zariadení, notebookov, tabletov, serverov alebo smartfónov. Prístup k práci v spoločnosti ASUS je štruktúrovaný, čo umožňuje vytvárať produkty, ktoré prekonávajú očakávania zákazníkov a zlepšujú celkový zážitok z ich používania. Kľúčom k úspechu sú okrem technických inovácií aj potreby napredovať v komunikácii.

„Všetci v spoločnosti ASUS sa usilujeme o technickú aj estetickú dokonalosť vo všetkom, čo robíme. Preto hľadáme spoľahlivého partnera so znalosťou lokálneho trhu, ktorý sa dokonale prispôsobí aktuálnym potrebám spoločnosti a nájde vhodné prostriedky na naplnenie našich cieľov,“ hovorí Eva Čanová, Marketing Specialist spoločnosti ASUS.

Výberové konanie bude pozostávať z viacerých kôl v mesiacoch máj a jún 2018. V prípade záujmu o spoluprácu so spoločnosťou ASUS sa môžu agentúry prihlásiť do polnoci 20. mája 2018 zaslaním krátkeho predstavenia spoločnosti vrátane referencií na e-mailové adresy: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Pri ďalšom výbere sa bude prihliadať na odborné skúsenosti kandidátov. Vybrané agentúry následne dostanú pozvánku do tendra s konkrétnym zadaním na vypracovanie.

Začiatok oficiálnej spolupráce je ohlásený na začiatok júla 2018.

Kontaktná osoba Eva Čanová, Marketing Specialist, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 22:11