StoryEditor

Obavy o krádež auta? So zabezpečovacím systémom VAM spíte pokojne

23.05.2018, 00:00
Bojíte sa, že vám vaše auto ukradnú? Nedivíme sa vám. Len na Slovensku každý týždeň zmizne skoro 33 áut. A ak pôjdete na dovolenku k moru či do okolitých krajín, tiež nemáte vyhraté – situácia ohľadom kradnutých áut je v zahraničí podobná, niekde aj horšia. Nie, zostať doma tiež nie je riešenie – okrem toho, že si na vašej dovolenke neoddýchnete a nezažijete nič nové, ani vo vašej garáži nie je vaše vozidlo v bezpečí. Čo s tým?

Neurobte chybu: vyberte si systém, s ktorým vaše auto určite neukradnú

Určite ste počuli o zabezpečovacích systémoch, ktoré na trhu sú: autoalarmy, mechanické zabezpečenie na uzamknutie volantu či riadiacej páky alebo GPS sledovanie. Zlodejom prácu sťažia, žiadne z nich však nie je dostatočným zabezpečením a vozidlo pred krádežou neochráni. Myslíte si, že na trhu neexistuje zariadenie, ktoré by vaše auto pred krádežou ochránilo? Jedno sme našli.

Spoľahlivý VAM systém

Elektromechanický zabezpečovací systém VAM je unikátny tým, že je založený na elektronickom, ale aj mechanickom princípe. Predbieha tým ostatné zabezpečovacie systémy, ktoré sú založené len na jednom z nich. Bráni tak zlodejom v použití všetkých metód. Vaše vozidlo bude dokonale chránené pred:

  • použitím rušičky GPS/GSM/GPRS signálu,
  • použitím diaľkových ovládaní či čítačky kódov,
  • vymenením spínacej skrinky,
  • vymenením riadiacej jednotky motora,
  • vymenením palubnej dosky,
  • použitím duplikátu kľúča.

Ako je to možné?

VAM systém je 6-cestný imobilizér, ktorý je založený na princípe kombinatoriky: v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. Nemôže sa teda stať, že by boli dva modely áut zabezpečené rovnako, dokonca ani vtedy, ak sú inak úplne totožné.

Čo však v prípade, že vaše auto budú chcieť zlodeji naložiť či z neho ukradnúť kolesá?

VAM pozná odpoveď aj na túto otázku – vďaka nadštandardnému modulu VAM ODŤAH a VAM AKUSTIK ochránite celé vaše vozidlo – nebude ho tak možné naložiť či z neho odmontovať kolesá. VAM AKUSTIK navyše ochráni pred krádežou aj vaše veci z batožinového priestoru či kabínovej časti.

Dvojročná záruka aj na montáž

Klasická 2-ročná záruka platí nielen na samotný zabezpečovací systém VAM, ale tiež na jeho montáž. Môžete sa teda spoľahnúť, že interiér vášho auta aj elektroinštalácia zostanú v prvotriednom stave.

Montáž VAM systému už aj na východe Slovenska

Po pobočkách v Bratislave, Kalnej nad Hronom a Nitre si svoje auto môžete dať zabezpečiť VAM systémom už aj v Lemešanoch v Prešovskom kraji. Ak by ste však preferovali montáž zabezpečovacieho systému vo vlastnej garáži, môžete si objednať technikov z VAM systému aj k vám domov.

Viac sa o VAM systéme dozviete po kliknutí na stránku: www.autoalarm-vamos.sk alebo zavolajte na telefónne číslo: 0902 846 888.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 04:40