StoryEditor

Ikonická Slovenka – Opäť v exkluzívnej platinovej limitovanej edícii.

14.06.2018, 10:00
Umenie, pôžitok, zberateľstvo, vášeň pre dokonalosť a národná hrdosť. Veci, ktoré viedli výrobcu najúspešnejšej slovenskej vodky Goral Master k vytvoreniu druhej limitovanej edície.

Spoločnosť Gas Familia tento rok opäť uvádza na trh 77 fliaš exkluzívnej limitovanej edície pod názvom „7 ikon novodobej slovenskej architektúry“. Ide o jedinečnú fľašu s objemom 1,75 litra, na ktorej je 22-karátovou platinou s označením Bright Platinum Paste GPP 1260 dekorovaných sedem ikonických stavieb Slovenska. Ikony na fľaši stvárnil Tomáš Kompaník, medzinárodne uznávaný slovenský dizajnér.

Enormný záujem z roku 2017, ako aj Tomášova umelecká pridaná hodnota povýšili fľašu z tejto edície na zberateľský kúsok.

Limitovaná edícia je inšpirovaná online prieskumom verejnej mienky z decembra minulého roku, v ktorom viac ako 2 000 Slovákov hlasovalo za „77 dôvodov, prečo majú radi Slovensko“. Anketu iniciovala práve Goral Vodka MASTER. Slováci v nej udelili spolu viac ako 350 000 hviezdičiek v 7 kategóriách. 7 ikon slovenskej novodobej architektúry tvorilo 1 z kategórií.

Za najikonickejšiu novodobú slovenskú architektúru respondenti zvolili hotel Patria vo Vysokých Tatrách, na druhom mieste bol bratislavský Most SNP, tretiu priečku obsadil Pamätník SNP v Banskej Bystrici, štvrté miesto patrí obrátenej pyramíde budovy Slovenského rozhlasu, piaty skončil Kolonádový most v Piešťanoch, tesne za ním sa umiestnila TV Veža na Kamzíku a sedem ikonických stavieb uzatvára kúpalisko Zelená žaba v Trenčianskych Tepliciach. 

Limitovaná edícia Goral vodky Master je už druhou v poradí. Prvý ročník bol venovaný 7 divom Slovenska a tešil sa obrovskému záujmu ľudí. Vlaňajšia limitovaná edícia bola vypredaná za niekoľko hodín.

Cena 1 kusu je 77 EUR. Majiteľmi prvej edície sú okrem iných napríklad futbalista Filip Šebo, či spolumajiteľ svetoznámej hodinárskej firmy Olivier Audemars.

Goral Vodka Master je hrdá na to, že je slovenská. Radi by sme týmto symbolicky poukázali na to, že slovenské vie byť naozaj svetové. Počnúc prírodou, históriou, umením, kultúrou a architektúrou,“ dodáva majiteľ spoločnosti Marián Gurega.

Pre zaujímavosť vodka Goral Master za 7 rokov svojej existencie ako jediná slovenská vodka získala zlaté medaily a mnoho ďalších individuálnych ohodnotení nielen v Londýne, Hongkongu, Moskve, vo hviezdnom kalifornskom Beverly Hills, ale po celom svete. Jedinečnú svetovú vodku možno kúpiť aj v prestížnom moskovskom nákupnom centre GUM priamo na Červenom námestí, v michelinskej reštaurácii Hampton Manor v Anglicku, v prestížnych baroch v Londýne či v Budapešti, ale aj na trhu USA.

Spustenie predaja limitovanej edície je 18. 6. 2018 o 7.00 hod. na www.77dovodov.sk/

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 22:35