StoryEditor

Stabilný partner pre vaše podnikanie - Virtuálne sídlo

23.07.2018, 00:00
Počet ľudí pracujúcich na diaľku a vo flexibilnom pracovnom režime naďalej rastie. Podľa prieskumu ide o viac ako 50 % odborníkov, manažérov a podnikateľov, ktorí fungujú mimo svoju kanceláriu viac ako 2, 5 dňa v týždni. A keďže sa tieto čísla neustále zvyšujú, narastá aj dopyt po virtuálnych kanceláriách, ktoré si vystačia bez ich, a po prečítaní tohto článku, možno aj vašej prítomnosti.

Čo je virtuálna kancelária?

Napriek tomu, že v podnikateľskom svete dochádza každý deň k zmenám, obchodné potreby zostávajú rovnaké. Účty, komunikácia, niektoré faktúry a iné dokumenty sa stále odosielajú poštou a hovory na mobilné čísla sú neúmerne drahšie ako hovory na pevné linky. Dobrý podnikateľ ale musí šetriť na každom kroku. Takéto situácie môžete dnes vyriešiť veľmi jednoducho a rýchlo s populárnym virtuálnym sídlom.

Virtuálna kancelária poskytuje majiteľom spoločností využívať bežné kancelárske priestory pre svoje obchodné potreby bez ohľadu na to, kde sa aktuálne nachádzajú. Napríklad môžete byť v Bangkoku, ale nakoľko máte prenajatú virtuálnu kanceláriu s adresou a osobným asistentom zodpovedným za preberanie firemnej pošty a inej komunikácie na Slovensku, všetko ide v tomto smere podľa vašich prianí, a to bez ohľadu na vašu aktuálnu polohu.

Navyše je takýto prenájom v porovnaní s bežnými fyzickými priestormi neporovnateľne lacnejší, pretože ho zriadite za zlomok ceny bežného prenájmu.

Využitie výhodnej univerzálnej adresy

Častou chybou ale je, že si tieto kancelárie niektorí ľudia zamieňajú čisto len s virtuálnymi asistentom a systémom, ktorý ale neposkytuje možnosť registrácie. Tu ide o podstatu tejto činnosti,  možnosť zapísať novozaloženú spoločnosť na klasickej (fyzickej) adrese, kde možno výhodná lokalita a reprezentatívne priestory sú len ďalším z viacerých bonusov.

Druhým bude zrejme fakt, že ani vaša súkromná adresa neutrpí, pretože využívate tú, ktorú je možné aj podľa zákona zapísať do ORSR. 

Shutterstock.com

Vyberajte si sídlo tam, kde budete mať niekoľko tisíc susedov

Spoločností, ktoré vám tieto služby ponúknu je naozaj veľa, no vy by ste si mali najskôr urobiť  dôkladnú analýzu a prieskum tohto trhu. Až potom sa na základe určitých bodov rozhodovať a robiť konkrétne opatrenia. K tým, ktoré by vám mohli pomôcť sa správne nasmerovať patria:

Možnosť využitia dobrého virtuálneho sídla je charakteristická tým, že čím viac klientov sídli na jednom mieste, tým väčšiu stabilitu a dlhodobú spokojnosť získavate.

Dávajte si pozor aj na vlastnícke vzťahy, aby vám v priebehu niekoľkých mesiacov alebo rokov, prenajímateľ, ktorý nie je v podstate ani vlastníkom, nevypovedal zmluvu a vaša firma tým utrpela.

Online systém prvej triedy

Ide o služby s full servisom, ktoré by mali byť základom tejto ponuky a neskrývať sa v dodatočných poplatkoch za ďalšie nové a poskytnuté služby pri správe doručenej pošty. Virtuálne sídlo vám má predsa prinášať výhody.

Ak si prenajmete to, ktoré vám ponúka spoločnosť mojesidlo.sk, získate podobu aplikácie, v ktorej si budete môcť vďaka dokonalému systému evidovania doručenej pošty všetko dôležité sledovať bez ohľadu na to, kde sa aktuálne nachádzate.

SMS notifikácie, fotenie a váženie každej doručenej a prijatej zásielky vám to naplno umožnia. Ak chcete všetky a iné ďalšie výhody tohto charakteru získať, mali by ste si vybrať to správne sídlo, o ktorého najdôležitejších prednostiach sme si teraz niečo povedali.

 (pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 19:04