StoryEditor

Do akého jazyka sa oplatí investovať?

12.09.2018, 00:00
Ovládanie minimálne jedného cudzieho jazyka je nevyhnutnosť. Investícia do vzdelávania cudzích jazykov je z dlhodobého hľadiska tou, ktorá má najvyššiu návratnosť. Je trvácna a uplatníte ju nielen v práci, ale aj vo voľnom čase.

Voľba prvého jazyka je viac-menej jednoznačná. Angličtina je v súčasnosti svetovým jazykom jedna. Ak chcete absolvovať jazykový kurz angličtiny priamo v centre Bratislavy, máte hneď niekoľko možností cez výber jazykovej školy, typu kurzu ako aj metódy.

Pre Volis Academy sa rozhodla aj Henrieta Izsová: “Vždy usmiati skúsení lektori, efektívna metóda výuky, navyše v príjemnom prostredí v centre Bratislavy sú dôvodom, že vo výuke vo Volis Academy pokračujem.”

Podporte svoj ľudský kapitál

Výber každého ďalšieho študovaného jazyka by mal byť individuálny a mal by zodpovedať vašim potrebám. Keď zaplatíte časom, úsilím a vynachádzavosťou, vaše ciele sa určite splnia.

Práve v Bratislave je požadovaná ideálne znalosť dvoch cudzích jazykov. Najčastejšie ide o kombináciu s nemčinou, francúzštinou, taliančinou, španielčinou či ruštinou.

Spoločnosti svojim zamestnancom v rámci zamestnaneckých výhod poskytujú pravidelné jazykové kurzy a ďalšie vzdelávacie programy, aby zabezpečili požadovanú úroveň znalosti cudzích jazykov.

Peter Lisý, konateľ Volis Academy, “Firemné jazykové vzdelávanie je na vzostupe. Zamestnávatelia si uvedomujú dôležitosť jazykového vybavenia svojich zamestnancov. Preto v rámci ponuky firemného vzdelávania poskytujeme zabezpečenie jazykových kurzov priamo v sídle spoločnosti, čo oceňujú najmä zamestnanci, keďže netrávia čas presunom a organizovaním mimo pracovného času.”

Jazyková škola VOLIS Academy pôsobí na slovenskom trhu od roku 2008 a je lídrom v oblasti jazykového vzdelávania. Priamo v centre Bratislavy zabezpečuje jazykovú výučbu cudzích jazykov pre verejnosť a firmy v podobe skupinových ako aj individuálnych kurzov.

Referencie:

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. apríl 2024 04:41