StoryEditor

Leto aj v zime

04.10.2018, 00:00
Zima je obdobím, kedy mnohí z nás relaxujeme a priberáme kilečká.

Že v zime neznášate obliekanie niekoľkých vrstiev? Že by ste radšej teplo? Potom vyskúšajte surf kemp. Za cenu porovnateľnú s cenou lyžovačky zažijete leto aj v zime.

Jeden zo surf kempov je iba pár hodín letu, na Kanárskych ostrovoch. Máte tu zaručene ideálne podmienky na učenie, ale aj na zdokonalenie sa v surfovaní. V zime sa teplota vzduchu pohybuje okolo 25st, voda okolo 19st.

Skusení inštruktori vás naučia základy surfingu a vy si budete môcť užívať silu vĺn a krásu oceánu. Počas celého pobytu budete mať k dispozícii surf a neoprén, aby ste sa mohli zlepšovať aj mimo kurzu. Vaše zážitky si odnesiete domov aj vďaka fotoshootingu. Dokonalé pohodlie vám poskytne ubytovanie v blízkosti mora ale zároveň aj ruchu mesta Las Palmas.

​Benefitom surfingu je zlepšenie kondície a načerpanie pozitívnej energie. Spoznáte svaly, o ktorých ste na svojom tele ani nevedeli. Surfing je zároveň výborná aktivita pre teambuilding, spoznáte svojich kolegov v situáciách, ktoré sú jedinečné :-) Je to nádherný spôsob relaxu, posilňovania a spoznávania skvelých ľudí.

A prečo Kanárske ostrovy? Pretože tu nájdete nielen vlny, ale aj štýlové reštaurácie, kaviarne a chutné jedlo a to aj počas zimného obdobia. Môžete tu vyskúšať miestne špeciality a zažiť nočný život prímorského mesta.

Chcete zmeniť svoj život? Vyskúšajte surfing. Pretože to nie je iba šport, ale aj životný štýl :-)

www.surferos.sk

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
11. máj 2024 04:26