StoryEditor

Nový projekt Kimbino pomáha ekológii a vy s ním môžete ušetriť

18.10.2018, 00:00
Počas roku 2017 vzniklo na Slovensku 21 693 firiem, čo ho zaraďuje medzi jeden z najúspešnejších rokov.

Rok 2018 nijako nezaostáva a len do 15. októbra ich vzniklo viac ako 18 tisíc. V prípade pokračovania tohto trendu, vznikne tento rok väčšie množstvo firiem než tomu bolo počas roku 2017. Z dôvodu vzniku veľkého množstva firiem musí každá zaujať určitým špecifikom, aby prilákala svoju cieľovú skupinu ľudí. Jedným z takýchto projektov je aj projekt s názvom Kimbino.

Spojenie ekológie a šetrenia

Za novým projektom Kimbino stojí tím mladých ľudí, ktorí sa rozhodli spojiť ekológiu a šetrenie zároveň. Ich dielom je webová stránka kimbino.sk, kde používateľ nájde akciové letáky a katalógy z rôznych obchodov na Slovensku. Veľkou prednosťou portálu je aktuálnosť letákov a praktickosť. Niektoré letáky si môžete pozrieť dokonca s niekoľko-dňovým predstihom, čo ocenia najmä nedočkaví používatelia.

Bežne si letáky pozrie používateľ len raz a hneď na to smerujú do koša. Na Slovensku tvorí papier približne 20% odpadu a reklamné letáky toto číslo zbytočne navyšujú. Vďaka Kimbinu a jeho elektronickej verzii nevytvárate žiadny zbytočný odpad z letákov a oproti obyčajnej papierovej forme, tak prináša Kimbino hneď niekoľko výhod. Jednou z nich je skutočnosť, že si môžete všetky letáky pozrieť z notebooku, telefónu či tabletu na webovej stránke, alebo stiahnuť aplikáciu priamo do svojho mobilného telefónu a mať tak všetky akcie so sebou.

Cieľovú skupinu tvoria ľudia, ktorí chcú pri nakupovaní ušetriť a teda nie je vekovo ohraničená. Online letáky sú vhodné napríklad pre matky na materskej, či pre dôchodcov, ktorí si pred nákupom zvyčajne vytvárajú nákupný zoznam nielen aby nezabudli čo chceli nakúpiť, ale aj aký tovar je práve v akcii. Aby sa používateľ cítil pri prehliadaní letákov príjemne, na webovej stránke nenájde takmer žiadne otravné reklamy.

​(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 04:23