StoryEditor

Správne poistenie chráni nielen váš biznis, ale zvýhodňuje aj zamestnancov

28.10.2018, 23:00

Od začiatku roka sa Slovenskom prehnalo niekoľko silných búrok, ktoré spôsobili podnikateľom a firmám nemalé škody na ich majetku. ČSOB eviduje napríklad prípad podnikateľa, ktorému víchrica strhla strechu výrobnej haly a škody presiahli 50.000 eur. To je len jeden z mnohých prípadov, kedy podnikateľom pomohlo správne zvolené poistenie majetku. Poistenie majetku od ČSOB pre malé a stredné podniky sa vzťahuje nielen na budovy či  stavby, ale tiež na hnuteľný majetok, výrobné a prevádzkové zariadenia či zásoby. Poistenie pritom chráni vaše podnikanie nielen pri škodách  spôsobené prírodnými živlami, ale aj pre prípad odcudzenia veci ako krádež alebo vandalizmus.

Skúsenosti našich klientov potvrdzujú, že poistenie by malo byť komplexné a nemalo by sa vzťahovať iba na samotný majetok. Zo správne vybraného poistenia môžu profitovať aj samotní zamestnanci a vy môžete poistenie premeniť na zaujímavý zamestnanecký benefit výhodný pre obidve strany.  

Stačí si vybrať podľa zamerania vášho podnikania a pracovnej náplne zamestnancov. Ak cestujú na služobné cesty, správne zvolené cestovné poistenie je základ. ČSOB ponúka podnikateľom tri varianty cestovného poistenia, ktoré zabezpečí zamestnancov nielen počas služobných ciest, ale aj počas súkromných dovoleniek.

Ak cestujete vy alebo vaši zamestnanci často autom, odporúčame vám uzatvoriť úrazové poistenie vodiča, ktoré zabezpečí doživotnú rentu zamestnancovi v prípade vážnych trvalých zdravotných následkov v dôsledku nehody. Poistenie platí pre celý svet a vzťahuje sa na vodiča bez ohľadu na to, či jazdí v služobnom, súkromnom alebo požičanom aute.  

Ďalšou možnosťou pre komplexný balík poistenej ochrany je rizikové životné poistenie pre vašich zamestnancov. Vďaka tomu im môžete ako zamestnávateľ navyše poskytnúť finančnú zábezpeku vo vážnych životných situáciách – úraz, choroba, hospitalizácia, práceneschopnosť alebo invalidita. Zamestnanec tak má finančnú pomoc, keď ju najviac potrebuje.  Vďaka tomuto poisteniu, vy ako zamestnávateľ, dokážete finančne zabezpečiť svojho zamestnanca.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 11:10