StoryEditor

Top 7 parfémových darčekov, ktoré zachránia vaše Vianoce

03.12.2018, 23:00
Neznášate nákupy vianočných darčekov? Alebo si len neviete dať rady? Poradíme vám: radšej, než kúpiť niečo, čo sa bude povaľovať v skrini (x-tý pár vianočných ponožiek, chlpatý sveter nevhodnej veľkosti...), vsaďte na klasiku. Darujte parfum! Tu je zopár tipov na parfémy, ktoré milujú ženy aj muži a pod stromčekom z nich budú mať nepochybne radosť. Nechajte sa inšpirovať!

Oslava ženskosti

Pre ženu nie je ťažké vybrať skvostný parfum. Svet vôní je plný klenotov, ktoré opantajú zmysly. To vie aj Lancôme, ktorého La Vie Est Belle (Život je krásny!) je skutočnou oslavou života. Sladká ovocno-kvetinová vôňa je pre sofistikovanú dámu s túžbou po radosti a kráse. Niečo pre sebavedomú a silnú ženu? Parfumovaná voda Coco Chanel Mademoiselle. Jazmín a citrusy sú jedinečnou kombináciou, ktorá neomrzí. Očarujúca – aj flakónom – je Yves Saint Laurent Black Opium. Zmyselná orientálna vôňa je inšpirovaná hudbou. Vďaka srdcu z jazmínu a kávy je ako stvorená na zimné mesiace.

La Vie Est Belle Luxusný flakón parfumovanej vody Chloé Chloé ukrýva pivonku, fréziu i ružu a ženy teší už desať rokov. Symbolom nesmrteľnej elegancie je značka Dior. Pri tomto slove zbystrí asi každá žena, ktorá túži po nejakom ikonickom kúsku. Nadčasovú klasiku predstavuje parfum Dior J'adore, 480 to je skutočný „voňavý šperk“.

Chloé Chloé Pre muža s vycibreným vkusom

Tipov na krásne vône pre ženy je naozaj dosť. Nezabúdame ani na pánov, veď aj oni chcú byť štýloví, moderní a voňaví!

Cieľavedomý muž, ktorý dosahuje pracovné úspechy a nebojí sa riskovať všetko pre lásku svojho života... Taký ocení cyprusový parfum Gucci Pour Homme. Táto kráska stojí na základe z ambry a kože, srdce tvorí zaujímavá kombinácia tabaku a jazmínu. Je v nej ukrytá túžba po dobrodružstve a dokonalosti. Pozdvihne sebavedomie a je v nej ukryté zvláštne čaro. Nebojte sa vyskúšať ťažšie a intenzívnejšie vône. Hodia sa na pracovný deň aj na výnimočné príležitosti.

Dior Fahrennheit je revolučnou vôňou pre moderného muža. Silného, mužného a zároveň vedomého si svojej sily. Taká je aj táto toaletná voda. Vonia najmä santalovým drevom a pačuli, no znejú tu aj hrejivé tóny kvetov. Je dôkazom toho, že aj mužná vôňa môže byť nežná a vzrušujúca zároveň. Dior Fahrenheit toaletná voda pre mužov Najdôležitejšie je nezblázniť sa

Vianoce sú bez debaty najkrajšie, ale aj najhektickejšie obdobie v roku. Na Vianoce nás vždy čaká veľa úloh, ktoré chceme splniť na jednotku. Nákupy darčekov patria k tým najťažším. Naháňame sa a občas zabúdame na skutočnú myšlienku Vianoc – lásku a pohodu. Darovať niečo krásne je vzácne a čaro toho okamihu je naplnené radosťou. Nebojte sa zaloviť v parfumových (či parfumovaných) vodách. Úlovok môže stáť naozaj za to.

TIP: Pozrite si aj ďalšie zaujímavé tipy na voňavé darčeky na Vianoce v online parfumérii Notino.sk

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 14:45