StoryEditor

Ako investovať do kryptomien inteligentne a bezpečne?

11.02.2019, 23:00
Slovenská spoločnosť Fumbi Network ako prvá predstavuje možnosť investície do kryptomien tým najjednoduchším a zároveň veľmi bezpečným spôsobom.

Fumbi vznikla ako odpoveď na čoraz väčší a ťažšie prehľadný trh s kryptomenami. Ako prvý na Slovensku i vo svete prinášajú investičné riešenie pre širokú verejnosť – teda pre všetkých, ktorí uvažujú nad investovaním do kryptomien. Investori tak už nemusia riešiť otázku, kde, kedy a ktoré kryptomeny nakúpiť, ani ako ich bezpečne uložiť. Fumbi sa tak zaraďuje medzi priekopníkov, a spolutvorcov tejto novej technológie, ktorá má potenciál zmeniť svet rovnako alebo ešte výraznejšie, ako to urobil internet.

Ako Fumbi funguje?

To, čo pre užívateľa vyzerá ako jednoduchý vklad, v pozadí ukrýva komplexné výpočty. Fumbi Algoritmus investíciu inteligentne prerozdelí do dynamického portfólia, skladajúceho sa z niekoľkých desiatok kryptomien s najväčším trhovým podielom. Keďže portfólio sa dokáže adaptovať na dennej báze, platí jednoduchá rovnica, že rast či pokles hodnoty investícií bude priamoúmerný celkovej hodnote trhu kryptomien. Kryptomeny sú pritom uložené na offline úložiskách, čo prakticky eliminuje možnosť hekerského útoku alebo iného online odcudzenia. Prístup do peňaženiek je pritom zabezpečený na inštitucionálnej báze, takže nezávisí od konkrétnej osoby.

Hlavné výhody Fumbi

Investovať cez Fumbi je jednoduché. Len pár kliknutiami môžete investovať do dynamického portfólia špičkových kryptomien. Je s tým spojené minimálne riziko, keďže nemusíte riešiť, do ktorých kryptomien investujete a na ktorých online burzách ich vymeníte. Zostávate pritom stále priamym a výlučným vlastníkom svojho portfólia, takže sa vždy dostanete k svojmu majetku. Môžete si ho nechať vyplatiť v eurách alebo si vziať svoje kryptomeny do vlastných peňaženiek. Investovanie vo Fumbi je spoplatnené, no poplatky sú jedny z najnižších na trhu s kryptomenami. Pre začínajúcich investorov je minimálny vklad už od 50€.

„Našim cieľom je vytvoriť portál, ktorý umožní ľuďom investovať do kryptomien jednoducho a bez obáv. Ich portfólio nakúpených kryptomien je uschované na offline generovaných adresách, čo poskytuje maximálnu možnosť ochrany pred odcudzením. Stav vašich investícií si môžete spravovať cez svoj profil a vždy budete mať dokonalý prehľad a kontrolu,“ povedal Juraj Forgács, CEO Fumbi.

Podľa serveru CoinMarketCap.com je momentálne na trhu viac ako 2000 kryptomien a ich počet stále rastie. Ich hodnota je voľne určovaná ponukou a dopytom na svetovom trhu a v súčasnosti sa z najväčšej časti koncentruje v prvých 50 kryptomenách. Každá kryptomena predstavuje jedinečný technologický pohľad na budúcnosť peňazí, prípadne kombinuje transakčnú hodnotu s inými aktívami, ako je prístup k službám či digitalizovanému majetku.

"Chápeme, že je trh s kryptomenami momentálne v poklese, ale to je práve ideálny čas na strategické investovanie. Cenové bubliny, ako bola tá v roku 2017, prichádzajú s každou prelomovou technológiou. Teraz počas medvedieho trhu postupne zanikajú nefunkčné projekty, a zostávajú len tie, ktoré prinášajú skutočnú hodnotu. Trh s kryptomenami je nepochybne stále odvetvie s najvyšším potenciálom rastu," Juraj Forgács, CEO Fumbi.

O Fumbi:

Fumbi je prvou spoločnosťou na svete, ktorá prináša komplexné riešenie pre inteligentné a bezpečné investovanie do kryptomien pre širokú verejnosť. Technológia Fumbi sa bude ďalej vyvíjať a zlepšovať, aby vždy priniesla to najlepšie pre svojich zákazníkov na Slovensku i vo svete.

 (pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 19:17