StoryEditor

LG OLED 4K televízor nemá konkurenciu. Najlepšia kvalita obrazu za prekvapivo nízku cenu

27.02.2019, 07:49

• LG OLED B8 má super výkonný procesor α7. Televízor má dokonalý obraz a zvuk. Zaujme aj cenou

• LG OLED 4K televízor je perfektný sparing partner pre dokonalý zážitok zo športových prenosov. Model LG OLED B8 testuje aj majster sveta v boxe Tomi Kid Kovács

LG Electronics sa v oblasti domácej zábavy už dlhší čas sústreďuje najmä na prémiové televízory s OLED technológiu, ktorú práve LG komerčne vyvinulo. OLED TV v súčasnosti ponúkajú aj ďalšie značky ale všetky obrazové panely sú z výrobnej linky LG. OLED je revolučná technológia, ktorá sa vyznačuje tým, že jednotlivé obrazové body, teda pixle, sú organické a predstavujú samostatný zdroj svetla.

Televízory LG OLED tak vďaka tejto technológii majú vynikajúci kontrast, zobrazujú krásnu hlbokú čiernu a tým živšie a jasnejšie farby.

LG

„Pri boxerskej príprave je veľmi dôležitý kvalitný sparing partner. Ja osobne si na kvalitu potrpím aj v súkromnom živote, a preto som vybral B8 od LG,“ hovorí Tomi Kid Kovács.

Bývalý majster sveta v boxe pozerá zápasy na výkonnom televízore LG OLED B8 s inteligentným procesorom α7 aj vo svojej novootvorenej akadémii v Matúškove pri Galante. Jeho multifunkčná športová hala patrí medzi najmodernejšie na Slovensku. „Sledovať boxerské zápasy na špičkových LG OLED televízoroch je zážitok. V boxe ide o každý detail a tu ich vidíte všetky. Model LG OLED B8 je na pozeranie športu ako stvorený,“ vysvetľuje.

LG OLED 4K televízory sú absolútnou špičkou na trhu a za veľmi krátky čas si získali uznanie odbornej verejnosti aj fanúšikov technologických noviniek. Navyše model LG OLED B8 je výborný televízor za veľmi príjemnú cenu. Napriek tomu, že ide o cenovo najdostupnejší model, výrobca nerobil žiadne kompromisy – televízor dokáže zobraziť doteraz najvyššiu dosiahnuteľnú kvalitu televízneho obrazu. To znamená, že vďaka OLED technológii má televízor vynikajúci kontrast a bezchybné farebné podanie obrazu, a okrem toho aj elegantný tenký dizajn obrazovky.

LG

„Na LG OLED B8 sa môžete pozerať z akéhokoľvek uhla a aj tak vidíte perfektne všetko.  Televízia má výborný obraz, úžasný zvuk, umelú inteligenciu a bleskový procesor,“ dodáva Tomi Kid Kovács. LG

B8 je OLED televízor, ktorý ponúka dokonalý zážitok z pozerania z akéhokoľvek uhla, pričom vôbec nestráca kontrast alebo sýtosť farieb. LG OLED televízory sa brilantne dokážu vysporiadať aj s extrémne rýchlym pohybom – obrazové systémy reagujú na zmeny oveľa rýchlejšie než pri LCD a vo finále televízia reprodukuje úplne plynulý pohyb.

Zážitok doplňuje podpora priestorového zvuku DolbyAtmos® ako aj rýchly a jednoduchý operačný systém LG webOS s magickým ovládačom. Model LG OLED B8 je prémiový televízor za veľmi rozumnú cenu.  

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 21:18