StoryEditor

Poistenie k platobnej karte, ktoré vám pomôže aj na opačnom konci sveta

06.05.2019, 00:00
Význam priania “šťastnú cestu” si človek neuvedomí, pokým na dovolenke či služobnej ceste nemusí riešiť poistnú udalosť.

Úraz či strata batožiny vás môžu zastihnúť v hotelovom rezorte, rovnako ako na zážitkovej expedícii niekde na kraji sveta, ale aj v letiskovej hale. Pár eur navyše na cestovné poistenie nezabolí, no keď nastane problém, budete si ďakovať, že ste nešetrili. 

Je veľa možností, ako sa poistiť, až je niekedy náročné vybrať si. S cestovným poistením k platobnej karte, či už debetnej, kreditnej a dokonca aj firemnej, od Tatra banky nemusíte tráviť hodiny študovaním cenníkov a podmienok a máte hneď o niekoľko starostí menej. Navyše, cena je rovnaká pre fyzické, ako aj právnické osoby.

Za 30 eur na rok ste ako držiteľ karty rovnako krytí, či už na niekoľkotýždňovom cyklotripe, na párdňovej služobnej ceste a aj keď si na dve hodiny odskočíte nakúpiť za hranice. A nie len vy, ale aj vaši rodinní príslušníci, ktorí cestujú s vami (deti do 18 rokov a manžel/manželka/druh/družka vo veku do 65 rokov). Žiadne extra formuláre, žiadne ďalšie poplatky.

Cestovné poistenie k platobnej karte od Tatra banky kryje liečebné náklady, zodpovednosť za škodu na zdraví a majetku a tiež zásah horskej služby na Slovensku.  Bez náhrady vás nenechá ani pri omeškaní letu ani pri meškaní a strate batožiny, keď si musíte napríklad narýchlo vybaviť hotel a dokúpiť nevyhnutné veci.

Poistná udalosť na opačnom konci sveta je asi to posledné, čo chce človek riešiť počas svojej dovolenky. No ak sa niečo predsa len prihodí, máte záruku, že sa kedykoľvek máte na koho obrátiť, bez ohľadu na to, koľko hodín je na Slovensku alebo tam, kde sa práve nachádzate. Asistenčná služba je nonstop k dispozícii či už voláte zo SR alebo zo zahraničia.

Využite výhody, ktoré prinášajú produkty od Tatra banky. Je to úveriteľné.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 19:50