StoryEditor

Fero Mikloško sa už teší na leto: ešte predtým ho čaká veľká módna show!

24.05.2019, 13:47
Známy slovenský módny návrhár, ktorého kreácie s obľubou nosia zvučné mená slovenského showbiznisu, už v najbližších dňoch predstaví svoju najnovšiu kolekciu jar/leto 2019.

Celebritný návrhár v rozhovore prezradil aj to, čo treba k tomu, aby šaty sadli ako uliate. “Dokonalé šaty sú také, ktoré sú prispôsobené na mieru, vymyslené na danú udalosť, hodia sa, samozrejme, k osobnosti klienta, urobia dojem, ale spokojný musí byť aj návrhár.”

Fero Mikloško pracuje na plné obrátky a posledné dni myslí už iba na to, aby jeho módna prehliadka znovu očarila. Pár dní pred uvedením novej kolekcie sa už všetko točí okolo prehliadky. Prominentnému dizajnérovi sa prihodila aj vtipná príhoda. “Bol som na nákupoch v susednom Rakúsku, a keďže som posledné dni stále zamyslený, zabudol som, kde som zaparkoval. Od začiatku roka mám nového parťáka, šoférujem Renault Kadjar, krásne nové SUV, ktoré si na parkovisku vždy hneď všimnem. Teraz tam stáli rovno dva a ja som sa, samozrejme, dobíjal do toho druhého. Vtipné bolo veľké prekvapenie jeho majiteľa, ktorý sa na mňa celý čas pozeral…

Módny návrhár potrebuje priestranné auto, a to nielen pre svoj komfort. “Najbližšie sa mi Renault Kadjar zíde, keď budem prevážať svoje modely na prehliadku, je v ňom veľa miesta.

Už sa teším na prvý letný deň a ide sa k moru!”      

Návrhy Fera Mikloška sú známe najmä vďaka exkluzivite a extravagantnosti. Dizajnéra sme sa opýtali, či sa týmto riadi napríklad aj pri výbere auta. “Je to vášeň na pohľad. Rád sa obklopujem peknými vecami a rád ich aj vytváram. S modelom Renault Kadjar som sa zoznámil vďaka Renault Zoznamke 365. Pre mňa má každý model od Renault francúzsky šarm a Kadjar je taký šibal Francúz. Ja mám rád SUV aj preto, lebo som vysoký a lepšie sa mi do auta nastupuje. Čistý elegantný interiér bez zložitých strihov a dobrá výbava sú čerešnička na torte.”

Zmestí sa však do Renault Kadjar celá kolekcia? “Ale jasné! Keby som chcel niečo ešte väčšie, musel by to byť autobus, ale ten by bol už aj na afterpárty!” (smiech)

Kliknite na Renault Zoznamka 365 a vyskúšajte Renault Kadjar na 2 dni alebo do limitu 300 najazdených kilometrov zadarmo aj vy!

 (pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
04. máj 2024 14:04