StoryEditor

Joga inak! Zažite jedinečný Joga pobyt v historickom kaštieli

26.06.2019, 00:00
Hotel Gino Park Palace ponúka svojim hosťom jedinečnú atmosféru, luxus a vysoko profesionálne služby. Poskytuje aj pridanú hodnotu v podobe zážitkových pobytov, ktorými spája ľudí s podobnými záujmami.

V dňoch 12. - 14.7.2019 sa v hoteli koná relaxačný Joga a wellness pobyt pod vedením profesionálneho lektora. Pripravený je bohatý víkendový program zameraný na dosiahnutie harmónie duše i tela.

Jozef Jogendra Zajasenský je certifikovaný inštruktor, ktorý sa praxou jogy a zdravého životného štýlu zaoberá už 30 rokov. Joga pobyt pod jeho taktovkou sa zameriava na načerpanie novej energie a inšpirácie do každodenného života. Pomocou jogových techník sa spoločne s účastníkmi pobytu zamerajú na dosiahnutie telesného, duševného i sociálneho zdravia.

Joga nie je to jediné, na čo sa hostia môžu počas pobytu tešiť. Kaštieľ patrí k architektonickým skvostom, ktoré ponúkajú množstvo vizuálnych i gastronomických zážitkov. Obklopení históriou a umením si môžu vychutnať gastronomické špeciality. Šéfkuchár Ján Adámik opäť pripraví exkluzívne joga menu zostavené z lokálnych surovín v súlade s ajurvédou.

Samozrejmosťou je možnosť neobmedzeného vstupu do privátneho wellness centra s pôvodnými klenbovými stropmi, ktoré sú jedinečnou bodkou za oddychovým víkendom.

V ponuke je troj - dňový Joga pobyt v izbe De Luxe alebo Classic pre dve osoby alebo pre jednu osobu.           

Hotel Gino Park Palace je hotel s výnimočnou reštauráciou, ktorý sa nachádza v pokojnej lokalite mestskej časti Považskej Bystrice s názvom Orlové, len 2 minúty od zjazdu z dialnice D1. V historických priestoroch kaštieľa zo 17 st. ponúka ubytovanie, reštauráciu s autorskou kuchyňou, salóniky, kaviareň, lobby bar s letnou terasou, wellness, vnútorné i vonkajšie fitness, kaplnku a rozľahlý historický park.

Rezervácie online na https://www.parkpalace.sk/joga-pobyty/ alebo na tel. č. 042 44 59 600, e-maily: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.                       

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 18:29