StoryEditor

Na Telekom Night run a dm ženskom behu bežali ako o život. Nováčikovia z adidas Runners Bratislava si splnili svoj sen

18.09.2019, 00:00
Pri pomyslení na 10 kilometrový beh sa im ešte pred dvoma mesiacmi točila hlava a spočiatku ani neverili, že čoskoro zabehnú svoju prvú “desinu“. Dnes sa už hrdo pýšia medailami z bežeckých podujatí Telekom Night run a dm ženský beh. Nováčikovia adidas Runners dosiahli svoj vytúžený cieľ a dokázali všetkým, že s odhodlaním a správnym nastavením nič nie je nemožné.

Bežecká komunita adidas Runners Bratislava spustila začiatkom júla špeciálny projekt s názvom MY FIRST 10K, v rámci ktorého vyzvala úplných bežeckých začiatočníkov, aby odbehli prvých 10 kilometrov v ich živote. Projekt sa tešil obrovskému úspechu. Prvý tréning navštívilo viac ako 140 bežcov, pričom počet pravidelných účastníkov na tréningoch sa postupne ustálil na počte 80 ľudí. Tí spolu 2 mesiace zdolávali rôzne prekážky a nástrahy na špeciálne navrhnutých bežeckých a funkčných tréningoch.
Hlavnou ambasádorskou projektu bola Sisa Križanová (@sisa_kr), ktorá motivovala dievčatá k lepším výkonom.

Nováčikovia z komunity adidas Runners Bratislava boli v dobrých rukách. Skupinu začiatočníkov viedol po celý čas hlavný tréner projektu adidas Runners Bratislava, Leo Lendvorský (@LeoLendvorsky). Ten sa z výsledkov svojich prívržencov veľmi teší a vyzýva všetkých, aby posúvali svoje bežecké hranice aj naďalej. „Vidieť ľudí zo skupiny                    My first 10 k prekračovať cieľovú čiaru, to bol naozaj nádherný pocit. Každý jeden z nich prešiel za posledné dva mesiace dlhú a náročnú cestu a my sme to celé prežívali spolu s nimi. Bolo vidieť, že začiatky pre viacerých z bežcov neboli vôbec ľahké, ale sme radi, že vytrvali, a že sa dnes môžeme tešiť z ich prvého väčšieho úspechu. Všetkým tým, ktorí to počas nášho projektu museli z nejakého dôvodu vzdať, by som chcel odkázať, že nikdy nie je neskoro začať odznova. Vidíte, čo všetko sa dá dosiahnuť za dva mesiace, dôležité je iba chcieť a nevzdávať sa,“ dodáva Leo.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 17:11