StoryEditor

Prečo v októbri navštíviť Reštauráciu a Hotel Gino Park Palace****?

30.09.2019, 00:00
Reštaurácia a Hotel Gino Park Palace**** ponúka svojim hosťom úžasnú atmosféru, ako aj sezónnu kuchyňu.

Dňa 2. októbra sa Vám predstaví nový A la carte, ktorého základ spočíva v príchode jesenno-zimnej sezóny, a práve preto sa v ponuke objavia aj suroviny typické pre toto obdobie. Zmena A la carte nie je však jediný dôvod prečo sa v kaštieli zastaviť.

Celý mesiac október sa nesie v znamení Jesenných slávnosti jedla a preto sme do ponuky zaradili aj špeciálne doplnkové trojchodové menu. Od 7.10. do 20.10. jablkové špeciality, a od 21.10. do 3.11. 2019 kačacie špeciality. Každú nedeľu počas obeda bude od 12:00 hodiny pripravený aj animačný program pre deti.

Šéfkuchár Ján Adámik nové menu zostavil z typických surovín pre toto obdobie ako napríklad  gaštany, hrušky, jablká, chren a kapusta. Kombináciou tradičných vôní a chutí vznikla gastronomická paleta, ktorá sa v jeho hlave rodila niekoľko mesiacov. Za zmienku novej ponuky určite stojí Trhané kačacie stehno v gyoze, pyré z červenej kapusty, domáca kyslá kapusta alebo Zelerový krém s hľuzovkovým olejom a lieskovcami.

Zaujímavosťou sú vždy aj netypické dezerty ako napríklad Ruská zmrzlina so zázvorom a lieskovcami alebo Gaštanový krém s kroketami z kozieho syra a granátovým jablkom.

Doprajte si originálny kulinársky zážitok a príďte degustovať!

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 18:52