StoryEditor

Lacné vianočné darčeky, vďaka ktorým tento rok na nikoho nezabudnete

17.11.2019, 23:00
Vianoce sú pravdepodobne najviac emotívnym sviatkami v roku. Vybrať vhodné darčeky pre príbuzných a priateľov je preto často ako rituál, ktorý vytvára očarujúcu atmosféru mágie a zázraku. A najlepšie na tom je, že na radosť z tých najkrajších darov máte niekoľko dní voľna, ktoré si užívate v kruhu rodiny a priateľov. Môžete si navzájom zablahoželať a darovať to najcennejšie, čo dnes máme. Čas strávený s rodinou. Aby však nebola potešená len duša, ale aj telo, predstavíme vám pár zaujímavých darčekov, vďaka ktorým tento rok určite na nikoho nezabudnete. Potešíte partnerku, deti, muža alebo priateľov.

Robí vám každoročný výber vhodných darčekov pre najbližších starosti? Nezúfajte, riedke vlasy vám zahustí univerzálny prípravok na rast vlasov a tipy na vhodné darčeky vám dáme my.

Puzzle s 3D efektom

Kto iný by sa mohol tešiť na Vianoce viac ako naši najmenší. S príchodom týchto sviatkov si v kruhu rodiny osvojujú najkrajšie tradície, spoločnosť každého jedného člena rodiny, vzájomnú komunikáciu, množstvo pochutín a vytúžené darčeky. Jedným z tých najlepších, ktorý sa okrem zábavy postará aj o rozvoj motorických funkcií, koncentrácie a trpezlivosti, sú špeciálne 3D puzzle. Práve vďaka nim dostanú poskladané obrazy nový rozmer a fantázia detí prekročí ďalšie hranice.

Termohrnček s potlačou

Príjemne dokážu zahriať nielen pocity a silné emócie, ale aj teplý čaj alebo káva v krásnom termohrnčeku. Najjednoduchšie je kúpiť ho priamo v obchode. No originálnejší budete, ak na jeho ozdobenie použijete zaujímavú potlač  hrnčekov. S nápisom na želanie, vlastnou fotografiou alebo iným obrázkom, vďaka ktorému si na vás obdarovaní vždy spomenie. Je to kreatívne a veľmi  jednoduché riešenie.

Imobilizér pre pánov

Moderné aplikácie a inteligentné, vyspelé zariadenia nám poskytujú v dnešnej dobe ten najvyšší komfort. Zjednodušujú a uľahčujú prácu a starajú sa o pohodlie a bezpečnosť. A veľmi podobne bude na tom aj váš partner alebo priateľ, ktorému sa rozhodnete venovať moderný imobilizér.

Zaisťuje vyšší stupeň ochrany vozidla a jeho bezpečnosť. Ide o kompaktné zariadenie a technológiu, s ktorou budete mať svoje auto pod tou najlepšou kontrolou.

Spoločenská kabelka pre dámy

Ideálnym a neodmysliteľným doplnkom každého outfitu ženy je krásna obuv. Určite sa ale v ich šatníku nájde aj miesto pre nový model krásnej spoločenskej kabelky. Doplnku, s ktorým sa môže pochváliť na párty alebo firemnom večierku, či novoročnej  oslave s priateľmi. Nezabudnite vybrať vhodnú veľkosť, tvar a farbu. V každom prípade bude mať z nej vaša milovaná polovička nevýslovnú radosť.

Potešiť blízkeho môžete aj spoločným výletom do obľúbenej destinácie. Práve teraz vám už niektoré cestovné kancelárie poskytnú až 40 % zľavu a rezervujú tie najlepšie miesta v hoteli. Nezabudnite však na to, že najväčším darom je život sám o sebe, tak si ho začnite naplno a rozumne užívať. Vianočné sviatky môžu byť dobrým štartom.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 08:01