StoryEditor

Všetko pod jednou strechou = dokonalá svadba

01.12.2019, 23:00
Snom každej budúcej nevesty sú zásnuby so svojim partnerom. Po prijatí zásnubného prsteňa nastáva niekoľko dôležitých otázok ako zorganizovať dokonalú svadbu. Prvým základným krokom je stanovenie termínu a správneho priestoru zodpovedajúcemu počtu hostí. V súčasnosti sú veľmi populárne svadby v novo zrekonštruovaných kaštieľoch, niet divu veď kto by nechcel rozprávkovú svadbu na zámku. Ideálnym miestom na svadbu je zrekonštruovaný kaštieľ – Hotel & Restaurant Gino Park Palace**** pri Považskej Bystrici.

Svadba v Hoteli Gino Park Palace**** má množstvo výhod ako napríklad možnosť cirkevného obradu vo vlastnej kaplnke,  či civilného obradu v interiéri, ale aj  v nádhernom exteriéry parku. Samotnú hostinu pripravíme na mieru každej náročnej neveste. V historických priestoroch kaštieľa  máte možnosť využiť aj salónik pri menšom počte hostí, ale pýchou kaštieľa je nádherná historická sála, ktorá ponúka dokonalý priestor pre veľkolepú svadobnú hostinu. Honosný priestor kaštieľa nie je potrebné príliš zdobiť, nakoľko bol zrekonštruovaný pár rokov dozadu a naozaj očarí každú nevestu, ktorá túži po nádhernej romantickej svadbe. Kaštieľ ponúka kompletný servis na zabezpečenie dokonalej svadby.

Láska ide cez žalúdok a práve preto svadobné menu šéfkuchára Jána Adámika bude pre vás zaručeným gurmánskym zážitkom. Pri ochutnávke svadobného menu sa aj ten najnáročnejší klient má možnosť uistiť vopred, že v deň "D" bude všetko tip - top.

V dnešnej urýchlenej dobe sa mnoho neviest prikláňa k možnosti zorganizovania svadby na kľúč a pod jednou strechou. Pri zvolení tejto možnosti sa nemusíte o nič starať. Stačí si dohodnúť stretnutie alebo vyplniť krátky kontaktný formulár, a my Vám predstavíme všetky možnosti romantického kaštieľa.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 14:01