Záujem Slovákov o kryptomeny sa zvýšil až o 78,5%, vyplýva to z dát krypto-investičnej spoločnosti FumbiFumbi
StoryEditor

Záujem Slovákov o kryptomeny sa zvýšil až o 78,5%, vyplýva to z dát krypto-investičnej spoločnosti Fumbi

15.02.2022, 23:00
Spoločnosť Fumbi, ktorá je na Slovensku lídrom v investovaní do kryptomien, priniesla nezávislý prieskum o tom, aký majú Slováci vzťah ku kryptomenám.

Prieskum zaoberajúci sa tým, ako Slováci investujú a ako využívajú kryptomeny, si spoločnosť objednala u nezávislej prieskumnej agentúry. Prieskum sa konal po tom, ako Fumbi niekoľko mesiacov intenzívne komunikovala a uviedla aj televíznu reklamu, ktorá bola prvou krypto-investičnou televíznou reklamou v Európe.

Aký majú ľudia vzťah k investovaniu a kryptomenám?

Medzi hlavné motivátory toho, prečo ľudia investujú do kryptomien, sa zaradila kontrola nad svojím majetkom, nezávislosť peňazí od štátu, možnosť vysokého zisku, zabezpečenie majetku proti inflácii, sporenie si na budúcnosť či dôvera k technológii kryptomien.

Najviac ľudí odrádzajú napríklad nedostatočné vedomosti o kryptomenách. Práve túto obavu s Fumbi riešiť nemusia, keďže produkt Fumbi Index Portfólio je navrhnutý odborníkmi na kryptomeny. Ľudia môžu jednoducho investovať do portfólia 26 preverených kryptomien, pričom ich investíciu priebežne spravuje sofistikovaný Fumbi Algoritmus.

Čo sa týka sumy, ktorú chcú ľudia investovať, viac ako 22 % opýtaných uvádza, že by investovali viac ako 2 000 €. Len 13 % by investovalo menej ako 200 €. Priemerná investovaná suma používateľov Fumbi je pritom 1 500 €, ale vklad sa dá spraviť už od 50 €. Záujem Slovákov o kryptomeny sa zvýšil až o 78,5%, vyplýva to z dát krypto-investičnej spoločnosti Fumbi Záujem Slovákov o kryptomeny sa zvýšil až o 78,5%, vyplýva to z dát krypto-investičnej spoločnosti Fumbi Fumbi Odkedy Fumbi aktívne komunikuje a venuje sa téme kryptomien v médiách, záujem ľudí o investovanie do kryptomien sa zvýšil až o 78,5 %. V roku 2021 sa výrazne zvýšil aj počet používateľov Fumbi, ktorých je momentálne viac ako 90 000. V minulom roku spolu preinvestovali vyše 25 miliónov eur.

Na krypto sa dá ísť aj jednoducho a bezpečne

Cieľom spoločnosť Fumbi, ktorá vznikla v roku 2018, je priblížiť širokej verejnosti investovanie do kryptomien. Vďaka nej môže každý bez ohľadu na svoje vedomosti o kryptomenách jednoducho a na pár klikov investovať do celého portfólia kryptomien s produktom Fumbi Index Portfólio alebo si môžu vybrať jednu z top kryptomien v produkte Fumbi Vlastná Voľba. Produkt Fumbi Bitcoin a Zlato je určený tým, ktorí si chcú svoju investíciu do bitcoinu ešte stabilizovať zlatom. Používatelia totiž investujú do bitcoinu aj do kryptomeny PAX Gold, ktorá je krytá reálnym zlatom uloženým spoločnosťou Paxos.

Aj vy môžete využívať potenciál kryptomien. S overeným Fumbi je to jednoduché a maximálne bezpečné.

​​Trh kryptoaktív je volatilný a hodnota kryptoaktív môže rýchlo narastať, ale aj klesať. Z uvedeného dôvodu sa investícia do kryptoaktív považuje v súčasnosti za rizikovú. Slovenská spoločnosť FUMBI NETWORK j. s. a., disponuje príslušnými povoleniami na poskytovanie služieb spojených s kryptoaktívami v zmysle právnych predpisov Slovenskej republiky. Národná banka Slovenska v súčasnosti nevykonáva dohľad nad poskytovaním služieb súvisiacich s kryptoaktívami.

Informácie uvedené v tejto reklame nemajú byť vykladané ako investičná rada.

FUMBI NETWORK j. s. a., a ani nikto na trhu s kryptoaktívami, nevie zaručiť istý výnos.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
13. apríl 2024 17:05