StoryEditor

Exkluzívna zberateľská edícia rúšok so slovenským znakom

13.05.2020, 00:00
Radi by ste každému dali jasne vedieť, že ste hrdým Slovákom? Hľadáte rúška, ktoré denne vidíte na tvárach štátnych predstaviteľov? Sú tu pre vás Pekné rúška, ktoré vám ich doručia do 24 hodín.

Horúcou novinkou v ponuke je exkluzívny zberateľský balíček až 10 rúšok rôznych farieb zo 100 % bavlny najvyššej kvality s luxusne vyšitým znakom Slovenskej republiky. Nejedná sa tak o žiadne lacné potlače, nálepky, či nažehlovačky. V balíčku nájdete nasledovné farby rúšok: bledomodrá, biela, biela antibakteriálna, červená, čierna, fialová, modrá, ružová, tyrkysová a zelená.

V prípade, ak si chcete zvoliť konkrétne farebné kombinácie, prípadne pri vybraných farbách aj spôsob zapínania, je to možné na tejto adrese.

Čo je ale najdôležitejšie, ochranné rúška sú opakovateľne použiteľné, môžete ich prať v práčke a rovnako aj prežehliť.

Pekné rúška Pekné rúška Pekné rúška

​Čoraz obľúbenejšie sú aj rúška s vlajkami iných krajín, ktoré sú rovnako luxusne vyšité. Aktuálne je možné v ponuke nájsť vlajky nasledovných štátov: Belgicko, Česká republika, Francúzsko, Holandsko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Rusko, Švajčiarsko a Veľká Británia.

Všetky rúška sú šité v univerzálnej veľkosti, ale je možné v poznámke pri objednávke požiadať o väčšiu, či menšiu veľkosť.

Rúška sú s láskou vyrobené na Slovensku z kvalitných materiálov za prijateľnú cenu. Nejedná sa teda o žiadne nekvalitné čínske produkty.

POZOR! Z každého predaného rúška je 1 € určené na nákup rúšok pre neziskové organizácie (najmä nemocnice a zdravotnícke zariadenia), ktoré požiadajú o rúška. Viac o tom ako PeknéRúška.sk pomáhajú, nájdete na www.pekneruska.sk/pomahame .

Pokiaľ hľadáte najnižšiu cenu, je možné si vybrať aj najlacnejšie 100 % bavlnené rúško, prípadne jednorazové ochranné rúško.

jednorazové ochranné rúško jednorazové ochranné rúško Pekné rúška

Medzi vyhľadávané produkty najmä medzi zdravotníckym personálom patrí zdravotnícka čiapka, ale aj kvalitný ochranný štít.

V ponuke internetového obchodu PeknéRúška.sk nájdete okrem rúšok aj dezinfekcie, respirátory, ale aj základné potraviny. Dokonca je možné zakúpiť aj veľmi kvalitné sušené droždie.

Pekné rúška

Veríme, že si z ich bohatej ponuky vyberiete produkty, ktoré Vám najviac vyhovujú a ktoré vám radi doručia v Bratislave a okolí do 24 hodín (vrátane víkendov) a pre iné lokality do 48 hodín. Rovnako radi svoj tovar doručia do akejkoľvek inej krajiny.

Objednávku viete jednoducho realizovať na internetovej adrese www.pekneruska.sk.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
25. apríl 2024 01:47