Mobilné bankové aplikácie - správa financií v 21. storočí
StoryEditor

Mobilné bankové aplikácie - správa financií v 21. storočí

04.08.2020, 00:00
S vaším smartfónom dokážete ešte viac, ako ste si mysleli. Správu vašich osobných financií máte vždy na dosah ruky.

Uplynulé mesiace od základov zmenili naše každodenné fungovanie. Z firemných porád sa stali video konferencie, online nákupy sa pre mnohých stali samozrejmosťou a aj koncerty sa presunuli do online sféry. Využívanie možností internetu sa stalo pohodlnejšou a bezpečnejšou alternatívou voči návštevám kamenných predajní či pobočiek. Inak tomu nie je ani vo svete bankovníctva.

Mobilná aplikácia ČSOB SmartBanking je v súčasnosti najlepším a najdostupnejším kanálom na správu účtov a financií pre klientov ČSOB. S touto ústretovou inovatívnou aplikáciou zvládnete všetko, čo potrebujete na každodenné spravovanie vašich osobných financií, ale aj náročnejšie bankové úkony. Jej prostredníctvom dokážete dokonca aj to, na čo ste donedávna ešte potrebovali osobne navštíviť pobočku banky, ako napríklad zmeniť svoj občiansky preukaz.

ČSOB SmartBanking vám ukáže aktuálny stav vašich financií a získate prehľad o všetkých pohyboch na vašom účte. Praktické šablóny a skenery kódov a faktúr vám zase pomôžu riešiť platby kdekoľvek ste – doma v kresle alebo na druhom konci sveta. Priamo v aplikácii si ľahko vybavíte aj cestovné poistenie. Samozrejmosťou je správa vašich platobných kariet a PIN kódov. Veľkou výhodou je aj možnosť nastavenia limitov výberu alebo platieb cez internet, ktorá vám pomôže ochrániť sa pred podvodníkmi.

Do kamennej pobočky banky nemusíte ísť ani vtedy, keď potrebujete uskutočniť náročnejšie bankové operácie, ktoré vďaka inteligentnej aplikácii ľahko zvládnete pár klikmi. Jednoducho si dokážete vybaviť odklad splátok a dokonca aj mini úver, ak už máte predschválený limit. Takisto môžete s ľahkosťou a bez poplatkov presúvať peniaze medzi vaším každodenným a sporiacim účtom a nemusíte kvôli tomu stáť v rade na kamennej pobočke. V neposlednom rade môžete cez aplikáciu aj zainvestovať do investičných fondov a zveľadiť váš majetok.

ČSOB SmartBanking prináša aj viaceré príjemné vychytávky, ktoré potešia klientov, ktorí radi využívajú možnosti smartfónov naplno. Ľahko si nastavíte zmenu názvu a poradia účtov. Prácu s aplikáciou vám uľahčí systém skratiek pre iOS, ktorý urýchli platby. Do aplikácie si dokonca môžete pridať aj účty iných bánk a mať tak všetky vaše financie na jednom mieste. Zvoliteľný tmavý mód aplikácie je dnes už snáď samozrejmosťou.

Ak sa chcete dozvedieť viac o možnostiach aplikácie ČSOB SmartBanking, neváhajte kontaktovať ČSOB telefonicky alebo mailom. Radi vám odpovedia na všetky vaše otázky.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 18:10