Nie ste si istí ponukou klimatizácie? Oplatí sa poznať druhý názorDaikin
StoryEditor

Nie ste si istí ponukou klimatizácie? Oplatí sa poznať druhý názor

12.08.2020, 00:00
Možno už v rukách držíte prvú cenovú ponuku od inštalačnej firmy a horúce dni vás nabádajú k tomu, aby ste ju prijali. Skôr než tak urobíte, využite možnosť získať aj druhý názor a možno vám na stole pristane ešte výhodnejšia ponuka, ktorá zohľadňuje všetky vaše potreby. To všetko jednoducho, online a zadarmo.

Výber klimatizácie nie je jednoduchá záležitosť. Treba zohľadniť viacero kritérií – od technických cez finančné až po zdravotné. A hlavne neurobiť unáhlené rozhodnutie.

Prvá ponuka nemusí byť najlepšia

Ak ste si už našli inštalačnú firmu a nechali vypracovať cenovú ponuku, urobili ste krok správnym smerom. Nemal by však zostať jediný. Zďaleka nie všetky inštalačné firmy majú v portfóliu také typy klimatizačných jednotiek, ktoré by spĺňali vaše špecifické potreby a zohľadňovali všetky faktory, ktoré treba brať do úvahy. Navyše, pozor si treba dať aj na nadhodnotené ceny.

Prax na Slovensku ukazuje, že mnohí z nás akceptujú hneď prvú ponuku, a to bez toho, aby ju porovnali s inou alternatívou. To je chyba, ktorá neskôr môže mrzieť. Určite sa preto oplatí spoznať aj druhý názor, najmä keď zaň nič nedáte. Nie ste si istí ponukou klimatizácie? Oplatí sa poznať druhý názor Nie ste si istí ponukou klimatizácie? Oplatí sa poznať druhý názor Daikin

Druhý názor od Daikinu zadarmo

Alternatívnu ponuku získate od špecialistov spoločnosti DAIKIN. Tento popredný japonský výrobca je celosvetovým lídrom v oblasti vykurovania a chladenia. Klimatizácie DAIKIN predstavujú absolútnu technologickú špičku a možno aj preto sa zrodil mýtus, že sú pre smrteľníka cenovo nedostupné. Naopak, klimatizácie Daikin patria medzi najkvalitnejšie na trhu (ušetríte na servisných výjazdoch technikov) a ich obstarávacia cena sa pohybuje od strednej až po vyššiu cenovú reláciu (v závislosti od toho, akými funkciami sú nabité). Presvedčiť sa môžete, konieckoncov, sami. Stačí vyplniť stručný formulár na stránke www.daikin.sk/druhynazor. Nemusíte nikam chodiť, ani nikoho volať k sebe domov.

Skúsení odborníci s dlhoročnou praxou vám na základe vami zadaných parametrov bezplatne skonzultujú vaše požiadavky. Buď potvrdia, že vaša prvá ponuka je naozaj výhodná, alebo vám vypracujú inú – lepšiu a cenovo výhodnejšiu. To všetko zadarmo, nezáväzne a s garanciou vysokoodbornej konzultácie. Nie ste si istí ponukou klimatizácie? Oplatí sa poznať druhý názor Nie ste si istí ponukou klimatizácie? Oplatí sa poznať druhý názor Daikin

Všetko vybavíte za pár minút

Kúpa klimatizácie je dlhodobá investícia, požiadať o druhý názor však zaberie len pár minút – stačí doslova pár klikov. Vyskúšajte si to a uvidíte sami. Za ten komfort na dlhé roky a istotu správnej voľby to predsa stojí.

Viac na www.daikin.sk/druhynazor

 

 (PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 19:50