Bankomat dokáže nahradiť pobočku banky pri práci s hotovosťou. Hodí sa to obzvlášť v čase epidemiologických opatreníTatra banka
StoryEditor

Bankomat dokáže nahradiť pobočku banky pri práci s hotovosťou. Hodí sa to obzvlášť v čase epidemiologických opatrení

04.11.2020, 23:00
Aj napriek rastúcemu trendu bezhotovostných platieb sa často vyskytne situácia, kedy si potrebujeme vybrať hotovosť alebo ju naopak vložiť na účet.

Ocitli sme sa uprostred druhej vlny pandémie koronavírusu a všetci hľadáme dostupné riešenia, ako čo najviac obmedziť osobné návštevy uzavretých priestorov s väčším počtom ľudí. Navyše, v týchto dňoch stále platia epidemiologické opatrenia a teda je výhodné mať k dispozícii bankové produkty a služby, ktoré nám naďalej umožňujú komfortný prístup k našim peniazom.

Bankomaty s funkciou vkladu sú preto čoraz viac obľúbené medzi klientmi slovenských bánk. Najviac takýchto bankomatov na Slovensku má Tatra banka, ktorá s prevádzkou začala už pred viac ako dvoma rokmi a má ich aktuálne 140. Vďaka bankomatom na vklad a výber môžu klienti Tatra banky aj v menších mestách, kde sa nenachádza pobočka, naďalej pracovať s hotovosťou, a to bez poplatku. Okrem vkladu a výberu sa v bankomate dozvedia aj zostatok na účte, môžu si zmeniť PIN ku karte alebo dobiť kredit na mobile.

V kombinácii s mobilnou aplikáciou a kontaktným centrom DIALOG Live tak môžete vybaviť väčšinu bankových služieb bez toho, aby ste museli chodiť do banky osobne.

Využívať moderné a bezpečné služby Tatra banky je veľmi jednoduché. Aj osobný účet si môžete otvoriť online cez aplikáciu Tatra banka, a to vďaka overeniu totožnosti cez tvárovú biometriu. Účet je aktívny okamžite po otvorení a všetko vybavíte aj bez osobnej návštevy pobočky.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
08. máj 2024 03:15