Ideálny darček pre muža: funkčný, užitočný, sexiUnplash
StoryEditor

Ideálny darček pre muža: funkčný, užitočný, sexi

23.11.2020, 23:00
Vianočné reklamy sa do našich životov začínajú vtierať už koncom septembra a tento rok má titul absolútneho víťaza Burger King, ktorý vianočnú kampaň v USA odštartoval už v júli. Kedy vy začínate uvažovať o tom, čo darovať pod stromček?

Najdlhšie rozmýšľame o darčekoch pre pánov. Čo by potešilo brata, syna, otca, deda, partnera či manžela? Čo by si taký chlap prial? Alkohol, technologické vychytávky, starostlivosť o telo alebo o auto?

Google nám prezradil, že na Slovensku výrazne stúpa krivka vyhľadávania kľúčových slov „darček pre muža“ už koncom novembra. Svoje maximum dosahuje 8. decembra a následne prudko klesá. Podľa štatistík Googlu v polovici decembra máme darčekovú dilemu pre silnejšie pohlavie vyriešenú.

Medzi najvyhľadávanejšie témy v súvislosti s darčekmi pre pánov patria alkoholické nápoje, víno alebo pivo a tričká. Bolo by preto možné, že by väčšina mužov na Slovensku dostávala rovnaké darčeky pod stromček? To by bolo škoda :) .

Najdôležitejší parameter každého darčeka je, že musí u jeho prijímateľa splniť kritérium „páčivosti“. Niekto si potrpí na praktické darčeky, niekto má rád vychytávky. Ak uvažujete nad ideálnym darčekom pod stromček pre mužov, ktorý by spĺňal viaceré kritériá naraz a aj pre náročných, jeden tip by sme mali.

Tento darček

  • je dokonalým partnerom pre starostlivosť o seba
  • je spoľahlivý a presný
  • kúpite ho takmer kdekoľvek, aj v drogérii
  • obdarovaný ho môže mať pri sebe aj na cestách
  • nie je to žiletka, je to OneBlade

Ideálny darček pre muža Ideálny darček pre muža Philips

Starostlivosť o fúzy a bradu je „must have“

Medzi titulom „upravený chlap“ a „zanedbaný chlap“ je iba krôčik. A nikto z nás predsa nechce mať doma zanedbaného chlapa! Na všetky potreby mužov na úpravu brady a ochlpenia reagoval Philips  prístrojom OneBlade Tvár a telo. Určený je na každodennú starostlivosť, na experimentovanie s rôznymi štýlmi, funguje bezdrôtovo a má dve čepele – jednu na tvár  a druhú na telo. Jeho multifunkčnosť sa znásobuje vymeniteľnými nadstavcami na 1 milimeter pre krátky strih, 2 a 3 milimetre na strnisko alebo 5 milimetrov na dlhšie strnisko.

Chráni pred porezaním a podráždením

Mnohým mužom už len pri pomyslení na holenie citlivých zón naskakuje husia koža. Philips preto do balenia pridáva ochranný nadstavec, ktorým vzniká dodatočná vrstva na ochranu. Na druhej strane, OneBlade Tvár a telo neholí tesne pri pokožke, a práve toto je dôvod, prečo nevzniká podráždená pokožka. Prístroj zabezpečuje pohodlné holenie tela a fúzov.​ Ideálny darček pre muža Ideálny darček pre muža Philips

Tvaruje presné línie

Môžete prechádzať proti smeru rastu strniska a pohodlne holiť fúzy akejkoľvek dĺžky. Obojstranná čepeľ zabezpečuje vytvorenie veľmi presných okrajov a holením v oboch smeroch vidíte každý chlp. Fúzy sú tak pod dokonalou kontrolou a upravené v priebehu sekúnd.

Aj na doma, aj na cestu

Skladne uložený v kúpeľni alebo poruke na pracovných cestách? Tým, že prístroj nie je masívny a funguje bezdrôtovo, nie je náročný na priestor. Batéria po nabití vydrží 60 minút a OneBlade  je vodotesný, čo umožňuje suché i mokré použitie. Jednoducho ho opláchnete a vrátite na miesto. Philips

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 06:56