Nové moderné vstavané spotrebiče, ktoré si vy a vaša kuchyňa zamilujeteShutterstock
StoryEditor

Nové moderné vstavané spotrebiče, ktoré si vy a vaša kuchyňa zamilujete

23.02.2021, 23:00
Niektoré kuchynské trendy sa menia každým rokom a iné zostávajú trendy aj niekoľko desaťročí. Rovnako je to aj so vstavanými spotrebičmi. Mnohé benefity, ktoré prinášajú, zabezpečili, že integrované spotrebiče sú stálym hitom a táto situácia sa nehodlá meniť ani v tomto roku, ba práve naopak. Čím viac integrovaných spotrebičov máte, tým viac vaša kuchyňa vypovedá o vašej dizajnérskej rozhľadenosti.

Ktoré integrované spotrebiče by vám teda nemali vo vašej domácnosti chýbať?

  1. Vstavaná rúra

Rúra je jeden zo spotrebičov, ktorý je vhodné integrovať napríklad do potravinovej skrine. Môžete ju tak umiestniť do vhodnej výšky a nemusíte sa k nej skláňať. Vďaka integrácii bude vaša vstavaná rúra presne na dosah a manipulovanie s horúcimi plechmi jednoduchšie a pohodlnejšie. Nezabudnite ju umiestniť tak, aby ste v jej blízkosti mali dostatočný odkladací priestor a nemuseli s horúcim pekáčom chodiť po celom priestore kuchyne.

  1. Integrovaná varná doska

Pokiaľ zvolíte integrovanú varnú dosku, docielite tak ešte kompaktnejší vzhľad kuchyne. Varná doska utvorí s pracovnou doskou jednoliaty celok. Udržíte tak čistú líniu a povrch bude pôsobiť oveľa elegantnejšie.

  1. Vstavaná umývačka riadu

Integrované umývačky riadu, ktoré sa montujú do kuchynských liniek, môžu byť odkryté alebo skryté za dverami skrinky, čo vám poskytuje flexibilitu pri navrhovaní vášho priestoru. Pokiaľ je vaším cieľom čistá línia a súdržnosť priestoru, je vhodnejšie umývačku skryť za kuchynské dvierka.

  1. Vstavaná chladnička a mraznička

Množstvo kuchýň s integrovanými spotrebičmi disponuje voľne stojacou chladničkou a mrazničkou. V roku 2021 sú viac trendy vstavané chladničky najmä kvôli preferovanému súdržnému vzhľadu priestorov. Integrovaná chladnička a mraznička vnesú do vašej kuchyne jednoduchosť a čistý povrch. Zarovnajte ich so skrinkami. Spotrebiče môžu zostať odkryté alebo ich môžete skryť za dvierka skrinky, ktoré doplnia dizajnovú schému vašej kuchyne.

  1. Integrované príslušenstvo

V zmysle vytvárania čistých línii sa nesie aj možnosť integrovať do dizajnu kuchyne i chladničky na víno, dosky na krájanie či dokonca kávovary. Či sa do dokonalej integrácie pustíte, už je celkom na vás.

Vstavané spotrebiče sú dnes na vrchole svojej slávy, pretože jednoduchá línia kuchynského dizajnu si vyžaduje uprataný a uhladený dizajn, kde nič príliš nevyčnieva ani nevytŕča. Tak hor sa do integrovania! Je to vynikajúce a pohodlné riešenie.

 

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. apríl 2024 03:35