Väčšiu televíziu nekúpite. Laser vám na stenu vykreslí aj tie najmenšie detailySamsung
StoryEditor

Väčšiu televíziu nekúpite. Laser vám na stenu vykreslí aj tie najmenšie detaily

14.05.2021, 13:00
Čím väčšie, tým lepšie. Hoci táto veta neplatí na všetko, pri sledovaní filmov sa s ňou stotožníme ľahko. Veľký, kvalitný a jasný obraz si užívame väčšinou len v kine. No nie je to škoda? Touto otázkou sa zaoberal aj Samsung, keď predstavil prevratný laserový projektor The Premiere, ktorý vám z obývačky vyčaruje súkromnú kinosálu.

Nejde iba o to mať doma kino, ale mať doma čokoľvek, čo si zmyslíte. Môcť byť súčasťou deja, aj keď sa u vás nič nedeje. Stáť na skalnatom brale a obdivovať nekonečný horizont, byť súčasťou policajnej naháňačky a cítiť pri tom tlkot srdca, stáť s vaším filmovým hrdinom na púšti a vidieť každé zrnko prachu poletujúce vo vzduchu. To všetko môžete zažiť z pohodlia gauča vďaka unikátnemu projektoru The Premiere so 130-palcovou širokouhlou obrazovkou, až trojitým laserom a krištáľovým 4K rozlíšením.

Stačí vám prázdna stena

Nič viac, len stena na ktorú zavesíte plátno, ktoré zabezpečí, že projekcia bude dokonalá. Nemusíte si zapratať izbu elektronikou, nemusíte robiť kompromisy a lamentovať, kde umiestnite nový televízor. Projektor The Premiere má kompaktné rozmery, jednoduchý a oblý dizajn, vďaka čomu môžete vyťažiť z každej miestnosti maximum. Navyše, vďaka ultra krátkej projekčnej vzdialenosti je priestorovo nenáročný – kým bežné projektory musia byť od zobrazovacej plochy vzdialené 3 až 4 metre, The Premiere stačí umiestniť pár centimetrov od plátna.

Väčšiu televíziu nekúpite. Laser vám na stenu vykreslí aj tie najmenšie detaily Väčšiu televíziu nekúpite. Laser vám na stenu vykreslí aj tie najmenšie detaily Samsung

Let do vesmíru v obľúbenom kresle

Priateľský je nielen k interiéru, ale aj k očiam vašich detí. The Premiere vďaka špeciálnym senzorom rozpozná, že sa k nemu priblížili deti, a automaticky zníži jas. Práve jas, úžasný kontrast a neuveriteľná ostrosť farieb je to, čo tento projektor robí výnimočným. Neverili by ste, ako žiarivo môže pri 2800 lúmenoch vyzerať svetlo prstenca obrej Gargantuy vo filme Interstellar. A to aj uprostred dňa a bez zatemňovacích závesov.

Väčšiu televíziu nekúpite. Laser vám na stenu vykreslí aj tie najmenšie detaily Väčšiu televíziu nekúpite. Laser vám na stenu vykreslí aj tie najmenšie detaily Samsung

O Netflix ani Markízu neprídete

Na rozdiel od bežných projektorov, The Premiere vám umožňuje sledovať obľúbené programy na všetkých streamovacích platformách ako Netflix, Apple TV, Amazon Prime Video či Voyo. Rozlúčiť sa nemusíte ani s klasickým televíznym vysielaním - projektor stačí pripojiť k bežnej anténe alebo satelitu. Vďaka funkcii Tap view ho tiež môžete jedným klepnutím spárovať s vaším smartfónom a zrkadliť jeho obsah priamo na stene. Prezeranie fotiek a videí z dovolenky vďaka tomu dostane úplný nový rozmer - a to doslova.

Väčšiu televíziu nekúpite. Laser vám na stenu vykreslí aj tie najmenšie detaily Väčšiu televíziu nekúpite. Laser vám na stenu vykreslí aj tie najmenšie detaily Samsung

Samsung nenechal nič na náhodu a postaral sa aj o prevratnú kvalitu zvuku. Chýbajú vám koncerty? Už nemusia. Projektor je vybavený technológiou Acoustic Beam, ktorá využíva 22 otvorov na šírenie hlbokého a bohatého zvuku, ktorý pohltí celú miestnosť – vrátane vás.

Teraz máte navyše jedinečnú príležitosť ušetriť až stovky eur, ak sa rozhodnete pre kúpu projektoru The Premiere, akéhokoľvek lifestylového televízoru alebo vybraného soundbaru od Samsungu. Akcia platí do 27. 6. 2021 alebo do vypredania zásob.

Ak namiesto projektoru túžite po novom televízore, lifestylové modely od Samsungu vás očaria. The Frame je unikátny tým, že sa v režime spánku mení na obraz a môžete si ho zavesiť na stenu v elegantnom ráme. The Serif bol navrhnutý preslávenými francúzskymi dizajnérmi – môže stáť na kovových nožičkách alebo len tak v poličke vďaka širokému rámu. Vrchná hrana zároveň môže slúžiť ako polička. The Terrace je prvý outdoorový televízor, ktorý odolá aj zmenám počasia a môžete ho mať na záhrade či terase celoročne. Otočný model The Sero je zas ako stvorený pre insta nadšencov – svoju polohu prispôsobuje formátu videa, čiže sa vie natočiť do horizontálnej alebo vertikálnej polohy podľa prehrávaného obsahu.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
17. apríl 2024 16:49