StoryEditor

Novinka v logistike ďalším krokom vo vašom podnikaní?

25.04.2016, 00:00

DHL ParcelShop je rozširujúcou sa sieťou výdajných a podajných miest pre doručovanie balíkov. Je určená tým, ktorí sa nechcú viazať na konkrétny čas doručenia. „Zákazník si objedná tovar z e-shopu a následne si ho môže jednoducho vyzdvihnúť, kedykoľvek bude potrebovať a na mieste, ktoré si sám vyberie,“ vysvetľuje Andrej Hozlár, výkonný riaditeľ spoločnosti DHL Parcel Slovensko.

Počet DHL Parcelshopov u nás rastie

V zahraničí sú ParcelShopy už samozrejmosťou, v Nemecku je ich napríklad viac ako 20 000. DHL ParcelShopy sa pomaly udomácňujú i u nás „Momentálne ich máme 335 po celom Slovensku,“ hovorí Andrej Hozlár z DHL Parcel Slovensko. Prevádzky vhodné pre ParcelShopy by mali spĺňať viacero podmienok, ako napríklad otváracie hodiny, lokalitu, vzhľad či ochota personálu. „Záujemcu o DHL ParcelShop navštívime a posúdime lokalitu i vhodnosť prevádzky ako nášho zmluvného partnera. Je to rýchly a jednoduchý proces,“ dopĺňa Andrej Hozlár,

Slovenské predajne, ktoré sa rozhodnú stať DHL ParcelShopom, môžu získať vyššiu návštevnosť zákazníkov a potencionálny prílev nových. Papierníctva, kvetinárstva, či trafiky svoje služby rozšíria o zaujímavú novinku pre široké spektrum ľudí. Stačí ak podnikateľ, ktorý sa chce stať prevádzkovateľom ParcelShopu, zavolá na zákaznícke číslo DHL Parcel Slovensko alebo svoju požiadavku odošle prostredníctvom webovej stránky www.balikovapreprava.sk.

Výhodnejšie aj pre E-shopy

Zavedenie ParcelShopov vo veľkej miere podporí online nakupovanie a možnosti e-shopov sa rozšíria. „E-shopy vďaka tejto novinke získajú logisticky rýchlu sieť výdajných miest. Ich zákazníci sa dostanú k svojím balíkom vo veľmi krátkom čase,“ dodáva Andrej Hozlár. Novinka v oblasti online nakupovania takisto predpovedá nárast počtu zákazníkov nakupujúcich cez internet. Viac informácií o DHL ParcelShopoch nájdete na stránke www.parcelshopy.sk.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
27. apríl 2024 09:27