StoryEditor

Akú telku na leto?

30.07.2021, 00:00
Chystáte sa k vode, na chatu či dovolenku? Váhate nad tým, akého poskytovateľa TV si vybrať, pretože nechcete prísť o svoje obľúbené programy? Pripravili sme pre vás návod ako si dobre vybrať.

1. Nemala by míňať veľa dát a zasekávať sa

Zaseknutie obrazu v tom najlepšom momente či nedopozeraný film kvôli minutým dátam? Aj to sú časté prípady, keď si zvolíte nesprávneho poskytovateľa televízie cez internet. Týmto nepríjemným situáciám však dnes viete elegantne vyhnúť.  Stačí si vybrať poskytovateľa TV cez internet s čo najnižšou rýchlosťou sťahovania. Napríklad Lepšia.TV má moderný formát H.265. Ten dokáže docieliť plynulé prehrávanie videa aj pri nízkom dátovom toku. Ak by aj to nestačilo, viete si pomôcť aj inak. Ak sledujete TV cez mobil, tablet, Lepšia.TV box a aj najnovšie Smart TV máte možnosť si nastaviť kvalitu videa v nastavení samotnej služby a tým znížiť množstvo sťahovaných dát potrebných na plynulý prenos.

Akú telku na leto? Akú telku na leto? www.lepsia.tv

2. Chcem ju využívať iba občas

Sloboda a flexibilita. To sú základné princípy modernej televízie. Už odzvonilo dlhým a nezrozumiteľným zmluvám s najrôznejšími dodatkami či pokutami.  Dobrý poskytovateľ cez televízie cez internet by mal dnes mať jednoduché a jasné pravidlá, pri ktorých bude zrejme, čo za danú cenu dostanete. Dôležité je však aj to, že sa nemusíte upisovať na dva roky a službu využívať dlhodobo. Dnes ju môžete využívať len vtedy, keď sa vám to hodí. Napríklad počas letnej dovolenky, alebo výletoch. Presne takto to má aj Lepšia.TV. Jednoducho si u objednávky zvolíte dĺžku predplatného a riadite sa následne ich inštrukciami. Je to jednoduché, rýchle a k ničomu sa nezaväzujete. Lepšiu.TV tak budete využívať skutočne len vtedy, keď ju budete potrebovať. Tomu sa hovorí skutočná sloboda a flexibilita.

3. Mala by ju využívať celá rodina

Leto je stretávaní sa s rodinou a priateľmi. Lepšia.TV to veľmi dobre vie a preto túto službu môžete používať na všetkých platformách.  Vy si môžete užiť svoje obľúbené  programy na klasickej TV, vaše deti na mobile a starí rodičia na tablete. Nebudete tak nijak a ničím obmedzovaný. A tak to má byť.  Službu Lepšia.TV tak môže používať bez obmedzení celá vaša rodina. 

Akú telku na leto? Akú telku na leto? www.lepsia.tv

4. Nechcem veľa platiť

U nás na Slovensku pozeráme vždy na cenu. Inak to nie je ani pri poskytovateľoch TV cez internet. Tu si pri výbere dajte pozor na to, čo všetko za danú cenu operátor poskytuje. Neraz sa totiž môže stáť, že prémiové kanály či možnosť nahrávania programov je obmedzená. Rovnako keď sa pozriete na aktuálnu ponuku zistíte, že existujú veľké cenové rozdiely. Vždy preto premýšľajte, čo za danú sumu získate. Napríklad Lepšia.TV ponúka prvý skúšobný mesiac iba za 10 centov. Táto akcia je dokonca vrátane HBO. Za ten čas zistíte či vám táto služba sedí a vyhovuje. Môžete ju pritom kedykoľvek zrušiť. Ak si Lepšia.TV objednáte potom, bežná cena je 7,39 Eur. Za túto sumu získate  117 programov. Dokonca 67 programov v HD rozlíšení, 30 až 100 dňový archív. Súčasťou služby je nahrávanie programu či pretáčanie reklám. Niektorých môže zaujať aj to, že v tejto službe je zahrnuté aj počúvanie viac ako 20 000 rozhlasových staníc z celého sveta. Pomer ceny a kvality je tu medzi poskytovateľmi TV cez internet jednoznačne v prospech Lepšia.TV.

Akú telku na leto? Akú telku na leto? www.lepsia.tv

5. Chcem dlhší archív

Dlhé letné večery priam lákajú k vode a iným aktivitám. Mnohí z nás tak nestihnú svoj obľúbený seriál či večerné správy.  Dlhý televízny archív je tak základnou požiadavkou, ktorú by mal dobrý poskytovateľ televízie cez internet spĺňať.  Operátori zväčša poskytujú 7 dňový archív. Pri niektorých sa môžete stretnúť s 30 dňovým archívom. Ale iba Lepšia.TV má na vybrané slovenské a české programy dokonca až 100 dňový. Môžete sa tak kedykoľvek vrátiť v čase a pozrieť si seriál od prvej časti. Využiť to môžete aj pri letných seriálových maratónoch s priateľmi, alebo víkendových pobytoch na chate.

www.lepsia.tv

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 03:15