StoryEditor

Ako jazdí Peter Sagan bez bicykla?

07.12.2016, 23:00

Peter a Katka Saganovci prijali ponuku automobilky Citroën a boli medzi prvými, ktorí  si tento jedinečný automobil vyskúšali na slovenských cestách.

Presvedčiť Petra na pilotnú jazdu nebol žiadny problém.

Ako správny pretekár si hneď s chuťou vyskúšal jazdné vlastnosti nového originálneho automobilu zo Slovenska. Pre Petra aj Katku je cestovanie ich dennou realitou, a preto sa pri testovaní nového Citroënu C3 zamerali aj na  prvky komfortu, ktoré by jazdu mali spríjemniť.

Od prvého nastúpenia do vozidla je cítiť že automobilka Citroën, pod hlavičkou  programu Citroën Advanced Comfort®, priniesla na palubu vylepšenú ergonómiu ovládacích prvkov, ako aj intuitívne technológie. V centre záujmu je 7 – palcová dotyková obrazovka, ktorá sa stala ovládacím centrom vozidla. Katka ocenila aj prepojenie so smartfónom,  s  možnosťou prenosu dát na obrazovku.

Komfort v interiéri sa spája aj so sedadlami. Ponúkajú veľké rozmery a šírku, čo zabezpečuje maximálne pohodlie posádky.

A keďže sme boli na slovenských cestách, odskúšať si komfort pruženia nebol žiadny problém. Ale aj v tejto skúške originálny „Slovák“ obstál na výbornú.

A ako to celé prebiehalo? Pozrite sa vo videu vyššie.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 06:07