StoryEditor

Stiahnite si úrok na minimum

24.05.2017, 00:00

Banky často robia okolo svojich ponúk veľa hluku. Jedna z nich, trhová štvorka ČSOB sa však zaväzuje, že za využívanie služieb ČSOB vás odmení výhodnejšou sadzbou na spotrebnom úvere. To už znie lepšie...

Najviac investícií smeruje do bývania

Spotrebné úvery sú jedným z najčastejších spôsobov, ako si ľudia zabezpečujú peniaze. Ich výhodou je napríklad aj to, že klient nemusí dokladovať účel jeho využitia a môže ho tak využiť na čokoľvek.

Podľa údajov ČSOB, finančné prostriedky zo spotrebného úveru klienti často investujú prevažne do bývania - do rekonštrukcie rôznych miestností v byte alebo dome či do modernizácie vybavenia samotných domácností. Nasledujú investície do vlastného vozidla, ako aj do domácich spotrebičov.

Úrok na minime

Len v ČSOB si môžete znížiť úrokovú sadzbu až o 5%! Každý, kto do 15.07.2017 požiada o spotrebný úver, môže si jednoducho znížiť úrokovú sadzbu. Stačí, ak využíva, alebo si zriadi ktorúkoľvek službu z nasledujúcich skupín, a získa tak zľavu 1 % zo sadzby za každú skupinu:

  • aktívne využívanie účtu,
  • poistenie spotrebného úveru alebo životné poistenie,
  • pravidelné sporenie na sporiaci účet alebo investičný program,
  • kreditná karta či povolené prečerpanie účtu,
  • neživotné poistenie.

Využitím všetkých skupín si klient ihneď zníži úrokovú sadzbu až o 5%!

Navyše, finančné prostriedky do výšky 25 000 € umožňuje takýmto spôsobom získať bez potreby bežného účtu v danej banke, bez poplatku za spracovanie úveru a na dnešnú dobu aj veľmi rýchlo – peniaze môže mať k dispozícii už do 30 minút od žiadosti o spotrebný úver. Klienti banky si úver môžu zriadiť aj online prostredníctvom klientskej zóny „Moja ČSOB“.

Neobmedzujte sa a získajte financie na čokoľvek, čo práve potrebujete. Informujte sa na spotrebný úver so znižujúcim sa úrokom v ktorejkoľvek pobočke ČSOB alebo na www.csob.sk.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
28. apríl 2024 10:54