StoryEditor

Sympaťák do nepohody

11.05.2022, 00:00

Opäť máme tú česť staviť na dlhoročného harcovníka v oblasti sieťovej infraštruktúry a bezpečnosti. Martin Gavurník, vítame ťa v AUTOCONTE.

AUTOCONT s.r.o. ako slovenská súčasť skupiny AUTOCONT, je významným dodávateľom informačných a komunikačných technológií na českom a slovenskom trhu. Má vyše 30-ročnú tradíciu v oblasti služieb, riešení a dodávok tovaru v oblasti ICT a v duchu jeho poslania, zavádza a prevádzkuje užitočné informačné technológie v organizáciách. Portfólio zákazníkov preto tvorí firemná klientela, štátna správa, samospráva i školstvo.

Martin Gavurník vyštudoval mikroelektroniku na Fakulte elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave. Svoju kariéru naštartoval v Business Global Systems ako systémový inžinier so zameraním na komunikačnú infraštruktúru. Pôsobil vo firmách Siemens, SWAN, naposledy v Atos IT Solutions and Services ako Head of Business Unit.

V AUTOCONTE zastáva pozíciu vedúceho oddelenia Sieťovej infraštruktúry a bezpečnosti. Zodpovedá za rozvoj tímu špecialistov, návrhy technických riešení a optimalizáciu projektov.  Jeho prozákaznícky feeling spolu so zodpovednosťou významne predpokladajú podporu obchodu a aktívne vytváranie obchodných príležitostí. Zároveň striktne dohliada na dodržiavanie SLA pre zákazníkov.

image
Autocont

“Moja úloha v rámci AUTOCONTU je rozšíriť kompetencie v oblasti sieťových technológií a sieťovej bezpečnosti. Zámer je vybudovať technologické oddelenie so zameraním na zákaznícke projekty. Zákazník je vždy na prvom mieste”, dodal Martin.

Vo svojom voľnom čase sa venuje rodine. Učarovala mu turistika a prechádzky v prírode. S dobrou partiou si rád zahrá hokej, v zime sa teší na lyžovačky.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 20:51