Pexels.com
StoryEditor

Nakupujte rozumne s cashbackovým portálom Tipli

23.05.2022, 00:00

Poznáte cashback? Tento pojem je v zahraničí veľmi populárny a postupne sa rozbieha aj na našom území. Medzi prvých priekopníkov na Slovensku patrí jednoznačne portál Tipli.sk, ktorý však okrem cashbacku ponúka aj veľké množstvo ďalších zaujímavých výhod. Poďme sa spoločne pozrieť na niektoré z nich.

Cashback

Cashback, čiže peniaze naspäť z nákupov sú skvelou možnosťou ako ušetriť pri online nakupovaní. Princíp fungovanie je pomerne jednoduchý. Stačí sa pomocou webu, akým je napríklad Tipli.sk, prekliknúť do vášho obľúbeného internetového obchodu. Tam stačí dokončiť váš nákup presne tak ako zvyčajne. Po návrate na Tipli vás na vašom Tipli účte čaká odmena v dopredu avizovanej výške. Tú si po potvrdení môžete kedykoľvek nechať previesť na váš bežný účet v ktorejkoľvek banke.

Ako to funguje

Princíp fungovania cashbacku nie je vôbec zložitý. Celý proces začína dávno predtým, ako sa rozhodnete nakúpiť. Cashbackový portál sa totiž na samom začiatku musí dohodnúť s vašim obľúbeným obchodom na spolupráci, kde sa každého privedeného zákazníka získa portál dopredu stanovenú odmenu. S tou by sa mal s vami následne rozdeliť. Jednou z výhod Tipli.sk je, že sa s vami rozdelí férovo. Polovica provízie ide priamo ku vám vo forme cashbacku a druhá zostáva pre Tipli sa sprostredkovanie, vyplatie a mnohé ďalšie skvelé služby, ktoré si spoločne spomenieme ešte neskôr.

Viac ako 600 obchodov

Máte problém si vybrať? Tipli vám prináša široké spektrum viac ako 600 partnerských obchodov. Hoci nie všetky poskytujú aj možnosť získavania peňazí naspäť, takmer pri každom nájdete skvelé zľavové kódy a zľavové kupóny, ktoré vám umožnia výrazne ušetriť. Nájdete tu známejšie aj menej známe značky od odevov, cez dovolenky až po doplnky do auta. Všetko ľahko a jednoducho nájdete na Tipli.

Zľavové kódy a kupóny

Ďalšou z množstva výhod, ktoré Tipli ponúka sú zľavové kódy a zľavové kupóny do veľkého množstva internetových obchodov. Hľadáte zľavový kód About You? Ste na správnom mieste. Pri About You zľavovom kóde to ale nekončí ani zďaleka. Široké spektrum zľavových kódov a kupónov vás naozaj prekvapí. Chcete ušetriť na liekoch? Je tu Pilulka zľavový kód. Hľadáte nový televízor? Vyskúšajte napríklad Mall sk zľavový kód. Možností je však naozaj neúrekom a výber toho správneho zľavového kódu a samozrejme správneho internetového obchodu je len a len na vás.

Prezerajte si letáky online

Áno, aj to už je možné. Tipli pre vás pravidelne aktualizuje veľkú zbierku akčných letákov od tých najznámejších obchodov ako Kaufland, Tesco, Billa, Lidl, Kraj, Coop Jednota, Sconto, Pepco, Kik a ďalšie. Prezrite si ich akciovú ponuku, nech ste už kdekoľvek. Vďaka Tipli je to skutočne jednoduché. A nezabúdajte, že okrem svojej peňaženky šetríte aj životné prostredie. Matka príroda sa vám jedného dňa určite poďakuje.

Výhody registrácie

Na využívanie výhod, ktoré Tipli ponúka nie je potrebná žiadna registrácia. Výnimkou však je cashback a exkluzívne zľavové kupóny, ktoré pre nezaregistrovaných použivateľov nie sú vôbec k dispozícii. Registrácia je však bezplatná a naozaj veľmi jednoduchá. Z časového hľadiska vám nezaberie viac ako dve minúty vášho času. Tak šup šup do toho! Za výhody ako cashback, či exkluzívne zľavové kupóny to naozaj stojí.

Tipli tipy a triky na záver

Stále hľadáte ďalšie možnosti šetrenia pri online nakupovaní? Pozrite sa do sekcie tipy a triky na webe Tipli.sk, kde nájdete množstvo zaujímavých informácií. Dozviete sa napríklad ako ušetriť pri nákupoch na najväčšom internetovom trhovisku AliExpress, či rôzne lifestylové tipy na top výlety v Tatrách, prípadne odporúčania na 10 najlepších suplementov, ktoré vám pomôžu s dokonalou postavou na leto. Výber je naozaj široký a každý si tu nájde to svoje. Mnoho článkov dokonca obsahuje aj tipy na aktuálne zľavy a produkty vo výpredaji za super ceny. Čítate a zároveň šetríte. Aj také jednoduché to dokáže byť.

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
23. apríl 2024 08:42