Vaillant
StoryEditor

Inovatívne zelené technológie? Vyvíjame ich na Slovensku!

21.06.2022, 00:00

Pozrite sa s nami do budúcnosti! Slovenskí experti sa podieľajú na vývoji nových technológií na ochranu klímy, inovatívnych kotlov na prímes vodíka i ďalších energeticky úsporných zariadení. Medzinárodná spoločnosť Vaillant Group sústreďuje vývoj v expandujúcom vývojovom centre v Skalici a v novo-pripravovanom vývojovom oddelení v Senici. Zároveň investuje do zaujímavých kariérnych príležitostí.

Skupina Vaillant hľadá kolegov na množstvo nových technických pozícií. Slovenskí experti sa podieľajú na svetových inováciách. Vyvíjajú technológie budúcnosti, sledujú trendy, zúčastňujú sa na svetových veľtrhoch, cestujú a spolupracujú s vývojovými centrami z Nemecka, Francúzska, Španielska, Turecka i Číny.

 

Skalica a svetové inovácie

Moderné vývojové pracovisko skupiny Vaillant Group sa v súčasnosti rozširuje o dve desiatky expertov. „Hľadáme napríklad vývojových špecialistov, projektových manažérov, mechanických či elektrotechnických dizajnérov, alebo koordinátorov produktových zmenových konaní. So skúsenosťami, ale aj absolventov technických smerov so znalosťou angličtiny,“ vysvetlil Ing. Peter Havlík, vedúci vývojového centra v Skalici.

 

Centrum zabezpečuje vývoj hydraulických modulov a integračných riešení elektrických i plynových kotlov (s dôrazom na nové funkcionality, digitalizáciu a konektivitu), vrátane najnovších požiadaviek na prímesy vodíka. Zároveň rozbieha vývoj tepelných čerpadiel a ich komponentov. Práve tepelné čerpadlá a vodíkové technológie budú hrať hlavnú úlohu v znižovaní emisií uhlíka a v dosahovaní ambicióznych klimatických cieľov.

 

Navštívila ich prezidentka

Ešte v máji pritom vývojárov na ich pracovisku v Skalici navštívila slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. Zaujímala sa o vývoj zelených technológií pre domácnosti aj o najnovší závod skupiny Vaillant na výrobu tepelných čerpadiel. Ten sa v súčasnosti stavia v Senici, jeho súčasťou bude vývojové a technologické centrum s desiatkami odborníkov.

           

Vaillant Group je medzinárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti vykurovacej a ventilačnej techniky so sídlom v nemeckom Remscheide. Od svojho založenia v roku 1874 je v rodinnom vlastníctve. Má približne 15 000 zamestnancov. Ako jeden z lídrov svetového trhu v oblasti technológií, vyvíja a vyrába produkty, systémy i služby na mieru. Jej cieľom je komfortné bývanie, v súlade s firemnou víziou: „Starostlivosť o lepšiu klímu – v každej domácnosti a vo svete okolo nej“. Viac informácií nájdete na webe: bit.ly/vaillant-jobs.

 

Informovať sa môžete aj na:

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo telefonicky: +421 905 698 965 a +421 905 698 966.

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 08:22