Fio banka
StoryEditor

Rodinné cestovné poistenie s účtom #BezPoplatku

01.07.2022, 00:00

Ľudia začínajú opäť cestovať a čas letných dovoleniek sa pomaly, ale isto blíži. Predĺžené víkendy, wellness pobyty, dovolenky pri mori. Dosť často na cestovné poistenie zabúdajú či usúdia, že ho nepotrebujú. Nepridávajte si zbytočné starosti a cestujte s rodinným cestovným poistením.

Letná dovolenka bez stresu

Po dvojročnej pauze, spojenej s neistými podmienkami cestovania, majú ľudia opäť chuť vyraziť na dovolenku a cestovať. Myslite na možnosť, že si k svojmu bankovému účtu môžete pridať aj cestovné poistenie. Jedno takéto cestovné poistenie ponúka pre svojich klientov aj Fio banka. K účtu #BezPoplatku a bez podmienok si tak jednoducho môžete pridať k svojej platobnej karte cestovné poistenie. V kombinácii bezpoplatkového účtu a cestovného poistenia vás na dovolenke už tak ľahko nič neprekvapí.

Jedna cena pre celú rodinu

Fio účet #BezPoplatku ponúka cestovné poistenie Family k platobnej karte, ktoré platí aj pre rodinných príslušníkov poisteného, ktorí cestujú spoločne s poisteným držiteľom platobnej karty. Manžel, manželka a tri deti vo veku do 18 rokov. Ak už cestujete sami či spolu s celou rodinou, platiť budete jednu cenu.

Poistenie Family od Fio banky ponúka širokú škálu jednotlivého poistenia a služieb, a to:

  • Poistenie liečebných nákladov
  • Poistenie pre prípad zmeškania dopravného prostriedku a oneskoreného návratu do vlasti
  • Poistenie zodpovednosti za škodu
  • Poistenie cestovnej batožiny
  • Poistenie trvalých následkov úrazu a smrti úrazom

Účet #BezPoplatku s cestovným poistením na pár klikov

Šetrite čas, aj svoju peňaženku. Stačí, ak si stiahnete aplikáciu Fio Smartbanking a založíte si Fio osobný účet #BezPoplatku pohodlne doma. Virtuálny sprievodca vás prevedie celým procesom založenia účtu, ktorý trvá len pár minút. Hneď po založení účtu máte v aplikácii možnosť požiadať o novú platobnú kartu, ku ktorej si môžete ihneď aktivovať cestovné poistenie. Rýchlo, jednoducho, na pár klikov vo vašom mobile.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
16. apríl 2024 09:02