StoryEditor

S Fumbi si nakúpite kryptomeny už aj na pošte

04.07.2022, 00:00

Slovenská krypto-investičná spoločnosť Fumbi prináša svojim používateľom možnosť investovať do kryptomien už aj na pošte.

Spoločnosť Fumbi je so 100 000 používateľmi lídrom v investovaní do kryptomien na Slovensku. Vznikla v roku 2018 a odvtedy uviedla na trh niekoľko produktov. Momentálne svojim používateľom prináša novú službu - možnosť spraviť vklad na ktorejkoľvek pošte.

Cieľom Fumbi je zjednodušiť investovanie do kryptomien tak, aby mohla toto rastúce odvetvie využiť široká verejnosť. Vďaka službe, ktorú sprostredkováva spoločnosť SKPAY, sa Fumbi podarilo dostať kryptomeny ešte bližšie k ľuďom - na každú poštu. Navyše tu budú môcť používatelia Fumbi kupovať kryptomeny už aj za hotovosť. Doteraz bolo potrebné realizovať vklady prevodom alebo platobnou kartou.

image
Fumbi

“Fumbi vzniklo, aby sme sprehľadnili a maximálne zjednodušili investovanie do kryptomien, preto je logickým krokom, že chceme dať ľuďom možnosť kúpiť si kryptomeny už aj pri preberaní balíka na pošte. Zatiaľ je táto možnosť novinkou, takže sme sami zvedaví, koľko ľudí ju bude využívať,” hovorí Boris Haško, Chief Marketing Officer Fumbi.

Kedy je najvhodnejšie investovať?

Experti z Fumbi odporúčajú využívať kryptomeny ako nástroj na dlhodobé investovanie. Preto si môžete každomesačne posielať do niektorého z produktov malú čiastku, a sporiť si tak na svoju budúcnosť. Ak máte každý mesiac cestu na poštu, môžete si vkladať priamo tam, alebo si môžete nastaviť trvalý príkaz vo svojej banke a už nebudete musieť na vkladanie myslieť.

Každomesačným investovaním navyše znižujete riziko zle načasovaných nákupov, keď sú ceny a trh relatívne vysoko.

O spoločnosti Fumbi

Fumbi Network je slovenská krypto-investičná spoločnosť, ktorá vznikla v roku 2018 a získala už vyše 100 000 používateľov na Slovensku, ale aj v Českej republike, Maďarsku a v Poľsku. Možnosť využiť potenciál rýchlo rastúceho odvetvia kryptomien prináša širokej verejnosti, pretože maximálne zjednodušuje spôsob investovania - nielen pohodlným vkladom, ale aj tým, že používatelia nemusia riešiť nákup a využívanie vlastných peňaženiek.

Všetky kryptomeny zakúpené cez spoločnosť Fumbi sú v priamom vlastníctve používateľov a uskladnené sú prostredníctvom platformy Ledger Vault, čo je jedno z najdôveryhodnejších a najlepších riešení úschovy kryptomien na svete.

Využite potenciál kryptomien aj vy. Stačí vám investovať 50 € a vklad môžete spraviť pohodlne online a po novom aj kartou alebo v hotovosti na ktorejkoľvek pobočke Slovenskej pošty.

HTML tutorial

HTML tutorial

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 11:29