StoryEditor

AC Sparring partneri

07.07.2022, 00:00

BRATISLAVA (JÚL 2022) – DOVOĽUJEME SI PRIVÍTAŤ DVOCH SYSTÉMOVÝCH ŠPECIALISTOV, KTORÝCH OSUD ROZHODOL, ŽE NASTÚPIA DO AUTOCONTU SPOLU A V ROVNAKÝ DEŇ. RICHARD VLČEK A JOZEF BURÁK, VITAJTE NA PALUBE!

AUTOCONT s.r.o. ako slovenská súčasť skupiny AUTOCONT, je významným dodávateľom informačných a komunikačných technológií na českom a slovenskom trhu. Má vyše 30-ročnú tradíciu v oblasti služieb, riešení a dodávok tovaru v oblasti ICT a v duchu jeho poslania, zavádza a prevádzkuje užitočné informačné technológie v organizáciách. Portfólio zákazníkov preto tvorí firemná klientela, štátna správa, samospráva i školstvo.

Richard a Jozef ako „systemáci“ navrhujú komplexné sieťové riešenia primárne na báze produktov Cisco, Fortinet, Checkpoint, F5. Následne zabezpečujú ich realizáciu, implementáciu a samotnú prevádzku.

„Práca v AUTOCONTe bude pre mňa nová výzva, predsa len prechod z korporátneho sveta do rodinnej firmy je výrazná zmena. Teším sa na pokračujúcu spoluprácu s kolegami pri budovaní nového sieťového oddelenia. Chcel by som priniesť do tímu svoje doterajšie skúsenosti a získať nové“, hovorí Richard.

image
Autocont

Podobnú predstavu má aj Jozef a dodáva, „mojou ambíciou je priniesť nielen doterajšie skúsenosti či spôsob práce, ale i obohatiť tak existujúci tím sieťových špecialistov pri realizácii nových projektov.“

Richard vyštudoval učiteľstvo predmetu informatika na Pedagogickej fakulte TU v Trnave, súčasne pracoval v Ľudovej banke a.s. a naposledy v Atos IT Solutions and Services s.r.o. Súkromný čas venuje rodine, dvom deťom a športu. Bez ohľadu na počasie so synmi bicykluje, obľubuje rodinné výlety, beh a bedminton. V zime dominuje lyžovanie.

Jozef je absolventom Fakulty informatiky a informačných technológií STU v Bratislave. Jeho intenzívny profesný život strávil dlhý čas v „Siemens“, neskôr v Atos IT Solutions and Services s.r.o. V súkromí sa snaží čo najviac času tráviť so svojou veľkou rodinou s piatimi deťmi, momentálne ho zamestnáva práca okolo domu a veľmi rád si zahrá futbal.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 23:07