StoryEditor

Traja mušketieri z martinskej pobočky

12.07.2022, 00:00

BRATISLAVA (JÚL 2022) - NOVOOTVORENÚ POBOČKU V MARTINE OBSADILA POSÁDKA TROCH NA SLOVO VZATÝCH PROFESIONÁLOV S ODVÁŽNOU VÍZIOU DO BUDÚCNOSTI.

Ondrej Žilinec, Miroslav Klaudíny a Lukáš Šutta spoločne stoja pri budovaní novej martinskej pobočky firmy AUTOCONT s.r.o.

AUTOCONT s.r.o. ako slovenská súčasť skupiny AUTOCONT, je významným dodávateľom informačných a komunikačných technológií na českom a slovenskom trhu. Má vyše 30-ročnú tradíciu v oblasti služieb, riešení a dodávok tovaru v oblasti ICT a v duchu jeho poslania, zavádza a prevádzkuje užitočné informačné technológie v organizáciách. Portfólio zákazníkov preto tvorí firemná klientela, štátna správa, samospráva i školstvo.

image
Autocont

„Od začiatku môjho profesného života som sa snažil byť - universal soldier. Čiže som sa snažil mať široký záber na IT technológie a nie sa úzko špecializovať iba na jednu. A keď už zoberiem do svôjho portfólia technológiu, tak sa ju snažím pochopiť do hĺbky“, zamyslel sa Ondrej.

Počas štúdia na Fakulte riadenia v Žiline pobudol dva roky v Ohiu, kde sa zdokonalil v angličtine. K nám do firmy prišiel z Atos IT Solutions and Services s.r.o., kde pôsobil na pozícii IT konzultanta.

Osvojil si myšlienku, „keď nejde o život, nejde o nič. Svoje pôsobenie v AUTOCONTe ako systémový špecialista považujem za ďalší míľnik v mojom profesnom živote, v IT branži sú stále nové témy a stále je sa čo učiť, stále je čo ponúknuť zákazníkom, tým rozvíjať svoj rozhľad ako aj pomôcť firme, aby sa rozvíjala.“

Voľný čas strávi s rodinou a štyrmi deťmi, chodí na turistiku, či pravidelne posilňuje. Vlastní sedem úľov a občas si zahrá šach za martinský šachový klub.

image
Autocont

Miroslav pracuje ako Sales Executive, „pre AUTOCONT by som chcel byť prínosom a verím, že budem môcť realizovať svoje pracovné znalosti a skúsenosti, ktoré som nadobudol dlhoročným pôsobením v nadnárodnej IT spoločnosti. Nerobí mi problém orientovať sa v nových trendoch a technológiách a AUTOCONT vnímam ako modernú spoločnosť s originálnym prístupom k promovaniu nových informačných technológií.“

Vyštudoval Fakultu riadenia a informatiky v Žiline, rok sa zdokonaľoval v angličtine v Brightone. V Atos IT Solutions and Services s.r.o. pracoval ako Account and Contract Manager. Miro je rodinne založený a svoj súkromný čas vymedzuje aj svojim dvom dcéram. S obľubou sa zúčastňuje rôznych športových a kultúrnych podujatí. Venuje sa aktívne športu ako futbal, bedminton, hokej. Baví ho študovať novinky z oblasti IT.

image
Autocont

Lukáš ako tretí člen pobočky na pozícii System Engineer má vo svojej pôsobnosti podporu zákazníkov v oblasti serverov, virtualizácií, či sietí. Tvrdí, že „každé ráno treba mať dobrú náladu a ostatní sa s vami zvezú. Do budúcna verím, že spolupráca bude plodná, splníme každý jeden stanovený cieľ a ešte niečo navyše.“

Vyštudoval Elektrotechnickú fakultu v Žiline so zameraním na digitálne technológie. Pracoval naposledy v Atos IT Solutions and Services s.r.o. na pozícii systémového administrátora. Svoj voľný čas zasvätil výchove dvoch dcérok, pracuje v záhradke, neodpustí si turistiku a možnosť zahrať si dobrý futbal.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 21:44