StoryEditor

Nové byty v Bratislave: začala sa výstavba smart projektu Livana

31.08.2022, 00:00

Bratislava ponúka záujemcom o nadštandardné bývanie opäť nové možnosti. V lukratívnej lokalite Záhorskej Bystrice, v časti Pod vŕškami, začala v uplynulých dňoch výstavba prémiovej novostavby.

Dokonale vyladené bývanie v Livana

Livana je päťpodlažná novostavba, ktorá ponúka budúcim obyvateľom dvojizbové, trojizbové a štvorizbové byty, pričom každý z nich disponuje balkónom, terasou alebo predzáhradkou. Je preto len na preferencii budúceho užívateľa, aký typ dispozičného riešenia najlepšie naplní jeho požiadavky na vysnívané bývanie. Priestranné byty s terasou a predzáhradkou však rozhodne nie sú tým jediným, čo dodáva novostavbe Livana punc jedinečnosti. Novostavba sa totiž môže popýšiť aj množstvom smart riešení.

Moderne zmýšľajúcich ľudí zaručene nadchne inteligentná domácnosť (smart home), vďaka ktorej si budú môcť zvýšiť komfort bývania a zároveň znížiť prevádzkové náklady. Súčasťou smart riešení je aj elektronický vrátnik či nabíjacie stanice pre elektromobily, ktoré sú voliteľnou možnosťou ku každému parkovaciemu státiu v podzemnej garáži novostavby. Environmentálny rozmer projektu podčiarkujú zelené strechy a takisto fakt, že Livana spĺňa všetky súčasné ekologické štandardy. Neopomenuteľným bonusom je aj všadeprítomná príroda, ktorá dodáva lokalite Pod vŕškami nádych skutočnej oázy pokoja a oddychu.

image
Livana

Zavítajte do prémiovej lokality Pod vŕškami

Práve lokalita je totiž to, čo sa po kúpe bytu už nezmení. Časom si môžete premaľovať steny,  premiestniť nábytok či upraviť dispozíciu bytu. Avšak miesto, kde sa váš byt nachádza, zostane vždy rovnaké. Odborníci na trh s realitami preto často radia, aby si kupujúci dobre zvážili nielen výber bytu ako takého, ale aj lokality, v ktorej sa byt nachádza.

Záhorská Bystrica je jednou z mestských častí Bratislavy. Ponúka dobrú dostupnosť do centra a kompletnú občiansku vybavenosť. Nájdete tu jednoducho všetko, čo k svojmu spokojnému životu potrebujete - potraviny, školu, škôlku, detské ihriská, športoviská, lekáreň, autoumyváreň, poštu, balíkomaty, cukrárne, kaviarne, reštauráciu, napojenie na cyklotrasy a najmä krásu prírody Malých Karpát. Benefity, ktoré táto lokalita ponúka, potvrdzuje aj fakt, že sa za posledné obdobie rozrastá o stále nové developerské projekty.

image
Livana

V časti Pod vŕškami sa za ostatné roky vybudovali atraktívne novostavby - Tillia, bytové bloky A, E a B, a mnoho ďalších. Už onedlho sa k nim pridá aj smart novostavba Livana, ktorej základy začínajú v týchto dňoch naberať reálne kontúry. Fakt, že ide o skutočne atraktívne a žiadané bývanie, potvrdzuje aj rýchla predajnosť bytov. Ku dňu začatia výstavby je už viac než polovica bytov predaných. Pozrite si aktuálnu ponuku voľných bytov v Livana.

Chcete sa o nových projektoch dozvedieť medzi prvými? Začnite odoberať náš newsletter a sledujte naše sociálne siete na Facebooku a Instagrame.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 04:22