Pexels.com
StoryEditor

Ako zariadiť domácnosť a získať peniaze z nákupu naspäť

26.09.2022, 14:34

Zariadovanie domácnosti je zložitý proces, ktorý takmer nikdy nekončí. Často totiž nájdete skvelú dekoráciu, či maličkosť, ktorá celú miestnosť prežiari. Či už zariaďujete od úplného začiatku alebo skôr hľadáte iba už spomínané maličkosti, tak ste na správnom mieste. Platí totiž tvrdenie, že aj pri nákupe vecí do domácnosti sa dá ušetriť. A to stále nie je všetko. Navyše môžete získať aj časť peňazí z vášho nákupu naspäť.

Stačí iba vedieť kde hľadať a kde nakupovať. Internetové a kamenné obchody ako napríklad Asko nábytok, či Mobelix zaručene veľmi dobre poznáte. Určite ste ale netušili, ako môžete v týchto a v mnoho iných internetových obchodoch ušetriť. Pozrite sa na tipy a triky, ktoré vám pomôžu ušetriť desiatky eur. Je to naozaj jednoduché a zvládne to naozaj každý.

Ako zariadiť domácnosť a ušetriť

Nezáleží na tom, v akej fáze zariaďovania domácnosti aktuálne ste. Určite sa orientuje v desiatkach obchodov, kde viete nábytok, či doplnky do domácnosti zakúpiť. Skúste pohľadať rôzne zľavové kódy a zľavové kupóny, ktoré by cenu dokázali stiahnuť nižšie. Či už hľadáte Asko postele alebo Mobelix stoličky, určite viete týmto spôsobom ušetriť. Ak sa vám nedarí, tak sa obráťte na zľavový portál ako Tipli.sk, ktorý má pre vás pripravené všetky aktuálne zľavy, zľavové kupóny, kódy a akčné výpredajové ponuky na jednom mieste. Stačí sa pozrieť na profil vybraného obchodu ako Möbelix, Asko nábytok, či Sconto a do pár sekúnd zistíte, či je aktuálne nejaký zľavový kód alebo kupón k dispozícii. Tie viete potom použiť v nákupnom košíku daného internetového obchodu a jednoducho tak šetriť. Pozrite sa aj na online letáky ako napríklad Möbelix leták, kde nájdete Mobelix stoličky, postele, komody, záhradný nábytok a iné produkty  aktuálne v akcii. Môžete tak urobiť skutočne odkiaľkoľvek. Navyše okrem vašej peňaženky šetríte aj životné prostredie, keďže si leták prezeráte online.

Ako zariadiť domácnosť a získať peniaze naspäť

Pri zariaďovaní domácnosti môžete okrem šetrenia získať aj časť peňazí naspäť. Opäť je to pomerne jednoduché, tak ako v predošlom kroku. Tentoraz je však potrebná registrácia. Samotný proces registrovania vám nezaberie viac ako dve minúty vášho času a je absolútne bezplatný. Po registrovaní môžete získať takzvaný cashback. Cashback, čiže peniaze z nákupu naspäť, sú jedinečnou možnosťou ako stiahnuť cenu produktov do domácnosti na minimum. Vyberte si vás obľúbený internetový obchod ako Sconto, Asko nábytok, či Mobelix a využite pri nákupe aj cashback. Stačí sa len do vybraného obchodu prekliknúť z webu Tipli.sk a dokončiť váš nákup presne tak ako zvyčajne. Následne po návrate na Tipli.sk zbadáte na Tipli účte pripísanú alikvótnu čiastku. Tú si môžete kedykoľvek previesť na váš bežný účet v ktorejkoľvek banke na Slovensku, či v zahraničí.

Ďalšie výhody Tipli.sk

Primárne cashbackový portál Tipli má aj mnohé ďalšie výhody. Okrem zľavových kódov a kupónov vám prináša aj vždy aktuálne online letáky, či Tipli tipy a triky prostredníctvom zaujímavých článkov. V tých nájdete rady ako vybrať najlepšie Mobelix stoličky, Asko postele, ale aj Mobelix otváracie hodiny všetkých predajní ako Mobelix Trnava, či Mobelix Bratislava. Hlavnou výhodou je však bezpochyby cashback. Ten môžete bez akýchkoľvek problémov kombinovať aj so zľavovými kódmi a kupónmi, či výpredajovými produktami z online letáku. Pri jednom nákupe tak šetríte 2x. Vyskúšajte aj exkluzívne zľavové kódy a kupóny, ktoré nikde inde ako na Tipli nenájdete. Podmienkou však je registrácia. Tá vám nezaberie viac ako dve minútky času a je absolútne bezplatná. Ak by nastal akýkoľvek problém, tak sa môžete obrátiť aj na spoľahlivú zákaznícku podporu, ktorá vám je k dispozícii.

Ako získať až 150 € vďaka Tipli

Vďaka Tipli môžete jednoducho získať až 150 €. Stačí iba Tipli doporučiť vašim známym. Za každého známeho, kamaráta, či člena rodiny, ktorý sa zaregistruje na Tipli a vykoná aspoň jeden nákup prostredníctvom Tipli.sk získate až 5 €. Takto môžete doporučiť až 30 ľudí a získať tak dohromady až 150 €. Iba za obyčajné doporúčanie. Váš špeciálny link, ktorý stačí poslať známym, či kamarátom nájdete priamo vo vašom profile na Tipli. Navyše aj vami doporučený kamarát môže doporučiť ďalších ľudí a pohodlne tak získať opäť až 150 €. Podeľte sa teda o všetky výhody, ktoré Tipli ponúka a určite nebudete ľutovať. Zariaďovanie domácnosti je s TIpli.sk naozaj jednoduchšie.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 23:19