StoryEditor

Nový život, priateľstvá aj zážitky. To je pridaná hodnota nových Čerešní

24.01.2023, 00:00

Spoločnosť ITB Development už začala s predajom novej etapy Čerešní. Prináša moderné rodinné bývanie aj kvalitné verejné priestory.

Obľúbená mestská štvrť sa už čoskoro rozrastie o tri nové bytové domy a ďalšie unikátne vnútrobloky.

Nové bývanie s pridanou hodnotou

Čerešne si získali rešpekt a uznanie aj vďaka tomu, že ponúkajú bývanie s vysokou pridanou hodnotou. V plnej miere to platí aj pre 3. etapu, ktorá má všetky predpoklady na to, aby ste tu začali svoj nový život. Nové Čerešne vás na prvý pohľad upútajú originálnou architektúrou, ktorá nesie rukopis renomovaného ateliéru Architekti Šebo Lichý. Potešia orientáciou na slnečnú stranu, tieniacimi prvkami, premysleným usporiadaním, ale predovšetkým samotnými bytmi.

Nová etapa prináša až 260 nových bytov – od jednoizbových až po štvorizbové. Vysoké stropy a veľkorysé priestory ich predurčujú k tomu, aby v nich svoj nový domov našli najmä rodiny s deťmi, z novej ponuky si však nepochybne vyberú aj mladé páry či jednotlivci. Na výber budú byty s veľkými balkónmi, zelenými predzáhradkami či mezonety s krásnym výhľadom na Malé Karpaty. Radosť vám urobí aj vysoká úroveň bytového štandardu. Jeho súčasťou budú napríklad drevené parkety, stropné chladenie, príprava na vonkajšie žalúzie či kvalitná sanita.

image
ITB Development

Nové zážitky na nezaplatenie

Čerešne sa nachádzajú v dúbravskej časti Polianky. Z kedysi opusteného územia sa stala atraktívna mestská štvrť s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dopravnou dostupnosťou. Za okamih sa dostanete na diaľnicu D2 a do centra mesta je to iba 10 minút. Všetky vymoženosti mestského života – prácu, kultúru aj zábavu – máte na dosah. Navyše kúsok od domu budete mať aj škôlky, školy, obchody, služby, letné kúpalisko Rosnička či zimný štadión.

Veľkou prednosťou Čerešní je okolitá príroda. Blízky lesopark je ideálnym miestom na každodenné prechádzky, trailový beh či venčenie štvornohých miláčikov. Za turistikou či cykloturistikou môžete vyraziť k neďalekej vyhliadkovej veži na Devínskej Kobyle alebo Bielym skalám. V Čerešniach a ich okolí je skrátka o nové zážitky postarané. A to je benefit vskutku na nezaplatenie.

image
ITB Development

Nevyčísliteľná hodnota nových priateľstiev

Bývanie v nových Čerešniach vám spestria rozšírené vnútrobloky. Detské ihriská, workout zónu pre dospelých, jedinečnú vodnú lagúnu, komunitné záhradky či petang z predchádzajúcich etáp doplní ihrisko pre deti s drevenými prvkami, lezecká stena, ale aj chill-out zóna s lavičkami a ležadlami, ktorá je ako stvorená na relax alebo piknik s rodinou či priateľmi. Spojením s už existujúcimi dvormi tak vznikne najzelenší ucelený vnútroblok, aký v Bratislave nemá obdobu.

Navyše Čerešne, ako jeden z mála developerských projektov na Slovensku, prinášajú svojim obyvateľom každý mesiac množstvo voľnočasových aktivít a spoločenských podujatí v rámci programu Čerešne žijú. V príjemnom prostredí a atmosfére sa tak zo susedov stávajú noví priatelia, čo je hodnota, ktorá sa nedá vyčísliť žiadnymi peniazmi. 

image
ITB Development

Zľavy až do 50 000 € a ďalšie úspory

Niektoré výhody nových Čerešní sú nevyčísliteľné, iné si môžete, naopak, celkom presne spočítať. Určite vás poteší informácia, že nové byty získate za špeciálne uvádzacie ceny, vďaka čomu môžete ušetriť až 50 000 eur. No nielen to. Čerešne prinášajú celý rad ekologických a zároveň úsporných riešení, ako napríklad fotovoltické panely na strechách. Nové budovy budú nízkoenergetické s najvyšším energetickým certifikátom A0+, vďaka čomu ušetríte nemalé finančné prostriedky na energiách. To všetko tvorí vysokú pridanú hodnotu vášho nového bývania v nových Čerešniach.

Viac na www.ceresne.sk.

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
23. apríl 2024 22:50