StoryEditor

Bezpečný internet by mal byť v roku 2023 vašou prioritou. Kde nájdete ten najvýhodnejší?

22.02.2023, 00:00

Vedeli ste, že až 62 % organizácií po celom svete zažilo kybernetické útoky, ktoré ohrozili ich podnikanie? Chráňte vašu prevádzku aj vďaka bezpečnému internetu za tú najvýhodnejšiu cenu na trhu.

Advertisement

Len pred mesiacom Národná banka Slovenska upozornila na rozsiahle kybernetické útoky, ktoré zasiahli Slovensko. Popri bežných útokoch, ako sú phishing či podvodné e-maily, v súčasnej dobe čelíme aj kyberútokom v spojitosti s ozbrojeným konfliktom u našich východných susedov. Internetová bezpečnosť je mimoriadne aktuálnou témou, pred ktorou by nemali zatvárať oči ani podnikatelia.

Prečo je bezpečný internet v roku 2023 prioritou podnikateľov

Spoločnosť Check point, ktorá sa zaoberá vývojom bezpečnostných IT softvérov tvrdí, že globálne kybernetické útoky v roku 2022 vzrástli až o 38 % v porovnaní s rokom 2021. Aby toho nebolo málo, tak aj celosvetový prieskum spoločnosti Cisco ukázal, že až 62 % organizácií zažilo veľké bezpečnostné incidenty, ktoré ohrozili ich podnikanie.

Ako ochrániť zariadenia vo vašej prevádzke pred hackermi a vyhnúť sa únikom dát?

Bezpečnostný softvér patrí do výbavy každej prevádzky

Prioritou podnikateľov pre rok 2023 by malo byť vybavenie prevádzky bezpečným internetovým pripojením a bezpečnostným softvérom. S aktuálnou „osmičkovou“ ponukou prišla aj spoločnosť UPC, ktorá ponúka podnikateľom bezpečný, spoľahlivý a rýchly internet už od 8 eur mesačne. K internetu od UPC zároveň podnikatelia dostanú aj bezpečnostný systém F-Secure s licenciou až pre 5 zariadení.

Internet za bezkonkurenčne najvýhodnejšiu cenu

Cena 8 € na prvé tri mesiace je bezkonkurenčne najnižšia počiatočná cena internetu, ktorá sa momentálne nachádza na trhu. Práve spoločnosť UPC dokázala, že je spoľahlivým partnerom podnikateľov, ktorí si pochvaľujú nielen osobitý prístup, ale aj možnosť výberu z viacerých rýchlostí internetu (od 150 Mbit/s až po 1000 Mbit/s).

image
UPC

8 dôvodov, prečo využiť novú „osmičkovú“ ponuku od UPC:

  • Najvýhodnejšia cena internetu na trhu – už od 8 eur mesačne,
  • výkonnejšie zariadenia (špičkový modem Giga Connect Box 6),
  • bezpečnostný softvér F-Secure,
  • Wi-Fi riešenie pre pokrytie vašej prevádzky,
  • zľava na inštalačný poplatok,
  • internetová televízia a zariadenie Strong LEAP-S1, ktoré zmení aj vašu prevádzku na smart,
  • viac technickej  podpory,
  • možnosť kombinácie služieb podľa vašich osobných preferencií.

Bezpečný internet ešte naozaj nebol dostupnejší. Spoločnosť UPC prišla s ponukou, ktorá poteší každého moderného podnikateľa. S ich „osmičkovou“ ponukou totiž môžete získať nielen cenovo dostupný optický internet, ale aj bezpečnostný softvér, výkonný modem a zariadenie, ktoré zabezpečí silný Wi-Fi signál v každom kúte vašej prevádzky. Ak túžite po naozaj smart prevádzke, chýba vám k tomu už len internetová televízia a zariadenie Strong LEAP-S1.

Nehľadajte jednotlivé riešenia u viacerých poskytovateľov. Nakombinujte si služby tak, ako to potrebujete a majte všetko na jednom mieste u spoľahlivého partnera, akým je spoločnosť UPC. Navyše za výhodnú cenu, ktorá sa už tak skoro nemusí zopakovať.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 12:52