StoryEditor

Vďaka Blue Berry™ si užívam život naplno!

10.03.2023, 00:00

Marianne je aktívna 78-ročná žena, ktorá rada pomáha druhým, varí a tancuje, najmä skupinové tance. „Pre mňa je dôležité udržať si zdravé oči a dobrý zrak aj s pribúdajúcimi rokmi, aby som mohla aj naďalej robiť všetky veci, ktoré ma bavia. Každý deň užívam tablety Blue Berry™. Sú pre mňa absolútne nenahraditeľné.“

image
New Nordic
Rada pomáham svojim priateľom a rodine. Rada varím a každý týždeň chodím tancovať skupinové tance. Je pre mňa veľmi dôležité, aby som bola stále aktívna, aj keď už mám svoj vek. Práve veci, ktoré robíme v každodennom živote, nám prinášajú radosť zo života.

Pred pár rokmi ma začali dráždiť oči. Bola som z toho nervózna a rozhodla som sa vziať veci do vlastných rúk. Zdravé oči a dobrý zrak si chce predsa každý udržať čo najdlhšie. Keďže som zástancom prírodných produktov, aj v tomto prípade som chcela vyskúšať pomôcť svojim očiam prirodzeným spôsobom. Poradili mi, že na udržanie dobrého stavu očí pomáhajú čučoriedky a užívanie luteínu.

Blue Berry™ mi priniesla moja dcéra

Dcéra mi podarovala výživový doplnok Blue Berry™ a musím povedať, že to bol ten najlepší dar, aký som za poslednú dobu dostala. Teraz každé ráno s raňajkami užívam 2 tablety. Blue Berry™ obsahuje výťažky z čučoriedok, ktoré sú známe pre svoje priaznivé účinky na zdravie očí, luteín a vitamín A, ktoré pomáhajú udržiavať dobrý zrak.

Vrátila sa mi radosť zo života

Veľmi som sa bála, že budem musieť tráviť čas len vo svojom byte, odkázaná na pomoc iných. Ale nemusím, môžem chodiť na svoje milované skupinové tance, variť pre svoje vnúčatá, stretávať sa s priateľmi na káve a pomáhať iným. A to všetko aj vďaka užívaniu tabliet Blue Berry™, ktoré sa stali mojím „každodenným spoločníkom“, hovorí spokojná Marianne.

image
New Nordic

Dobrý zrak výrazne ovplyvňuje kvalitu života!

Naše oči sú neustále namáhané. Pri čítaní, šoférovaní, pri práci na počítači alebo pri sledovaní televízie. Sme doslova závislí od svojich očí a zraku, preto je samozrejmosťou, že nám na zraku veľmi záleží. O oči sa však treba starať. S pribúdajúcim vekom sa náš zrak mení. Dôvodom je zhoršenie schopnosti oka zaostrovať. Ako starneme, šošovka môže stvrdnúť a očné svaly sa oslabujú. Naše oči potrebujú pre optimálne fungovanie špeciálnu výživu.

Ako užívať Blue Berry™

Väčšina ľudí začne hľadať pomoc a užívať Blue Berry™, keď pocíti, že sa im mení zrak. Nič však nebráni tomu, aby ste Blue Berry™ začali užívať už skôr. Originálne švédske tablety Blue Berry nie sú určené ako náhrada zdravej a pestrej stravy, ale sú kvalitným výživovým doplnkom na podporu vitality očí. Blue Berry™ má unikátne zloženie z čučoriedok v kombinácii s bylinnými extraktmi z očianky rostkovovej  a vysokým obsahom luteínu prírodného pôvodu. Tablety sú obohatené aj o vitamín A a zinok, ktoré pomáhajú udržiavať normálny zrak. Užívajú sa dve tablety každé ráno s jedlom a pohárom vody.

image
New Nordic

Blue Berry™ sú dostupné v lekárňach. Pre viac informácií a nákup online navštívte náš web www.newnordic.sk

alebo nás kontaktujte na tel. č.: 0918 117 476

New Nordic je škandinávska spoločnosť s unikátnym know-how vo využití liečivých rastlín. Spoločnosť New Nordic vyvíja účinné bylinné výživové doplnky a kozmetiku s cieľom uspokojovať špecifické požiadavky pre zdravie a krásu. Blue Berry™ je v Škandinávii stále najpredávanejším výživovým doplnkom na podporu vitality očí.

image
New Nordic

 

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
28. apríl 2024 13:52