StoryEditor

Ako vybrať zásnubný prsteň bez toho, aby to zistila vaša polovička

25.04.2023, 00:00

Najlepšia priateľka, životná partnerka a lepšia polovička – to všetko by mala pre vás znamenať vaša partnerka. Našli ste tú pravú a chcete ju požiadať o ruku, no neviete, ako vybrať ten správny prsteň bez toho, aby sa to dozvedela? Čítajte ďalej.

Zamyslite sa nad jej povahou a štýlom

Prehodnoťte, či by sa jej páčili originálne zásnubné prstene alebo preferuje niečo tradičné. Spoznáte to podľa šperkov a oblečenia, ktoré bežne nosí. Rozlišujte, či sa jej vkus približuje elegancii, športu alebo roztomilosti. Bude chcieť niečo výrazné alebo jednoduché?

Je vaša partnerka typ ženy, ktorej by sa páčila pompézna, verejná a prekvapivá žiadosť o ruku? Alebo je to jej najväčšia nočná mora a radšej by si túto udalosť nechala len pre vás dvoch? Ak vždy trvá na tom, aby mala všetko pod kontrolou, možno by bolo lepšie ju do kúpy prsteňa zapojiť. Aj keď by ste svoju polovičku radi prekvapili, myslite v prvom rade na jej preferencie.

image
elements.envato.com

Staňte sa detektívom

Hoci ste určite profil svojej polovičky videli už niekoľkokrát, prezrite si ho znova a podrobne ho analyzujte. Určite treba získať čo najviac dôkazov toho, aký prsteň by bol pre ňu ten najlepší.

Pozrite sa do jej šperkovnice a zistite, ktorú farbu šperkov preferuje (ak ste si to už doteraz nevšimli). Niektoré ženy nosia výhradne len striebro, takže na zlaté zásnubné prstene sa ani len nepozerajte. Ak preferuje jeden konkrétny materiál a vy jej kúpite iný, môže sa začať zamýšľať nad tým, že jej nevenujete dostatok pozornosti.

Pozorne ju počúvajte

77 % budúcich neviest uvádza, že v rozhovoroch s partnermi často zdanlivo nenápadne narážajú na to, čo sa im páči. Takže sa musíte zamerať na všetko, o čom hovorí v súvislosti so šperkami: názory na zásnubný prsteň kamarátky, komentáre k reklamám na šperky, na čo sa zameriava v klenotníctvach. Môže dokonca poukázať na prstene, ktoré sa jej páčia a ktoré nie. Hlavne sa nespoliehajte na to, že si to všetko zapamätáte. Otvorte si aplikáciu s poznámkami v mobile a píšte.

image
elements.envato.com

Spýtajte sa jej kamarátok

Spýtajte sa niektorej z jej najlepších priateliek alebo blízkych členov rodiny na názor. Dávajte však pozor na to, či im môžete dôverovať, aby toto tajomstvo udržali. Ak sa vaša priateľka ešte nepodelila o svoje preferencie s nikým, dôveryhodná osoba môže túto tému prirodzene zahrnúť do konverzácie a všetko zistiť.

V neposlednom rade sa môžete poradiť aj s pracovníkmi v klenotníctve. Majú roky skúsenosti a počas svojho pracovného života sa určite stretli už takmer so všetkým. Môžete sa spýtať aké výhody majú zlaté prstene, aké tvary kameňov sú v ponuke, a o ktoré prstene sa dá starať čo najjednoduchšie.

Vždy si pamätajte – ona ľúbi vás, nie prsteň. Pokiaľ nestúpite príliš vedľa, pravdepodobne bude spokojná s akýmkoľvek prsteňom.

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
16. apríl 2024 20:39