SPECTRUM Tower – nový koncept organických kancelárií.SPECTRUM Tower
StoryEditor

Prečo sa chcú firmy sťahovať do SPECTRUM Tower?

19.05.2023, 00:00

SPECTRUM Tower prináša pod jednou strechou až 7 riešení, ako zefektívniť a zatraktívniť pracovisko.

Poloprázdne zasadačky, zastaralé interiéry či dekoratívne, ale takmer nevyužívané benefity sú minulosťou. Budúcnosťou je SPECTRUM Tower a nový koncept organických kancelárií. Predstavujú modulovateľný, „živý“ priestor, ktorý flexibilne adresuje reálne priestorové nároky firiem. Zamestnávatelia Firmy tak ušetria nájomné náklady bez kompromitovania kvality priestoru.

Upgrade bratislavskej ikony

Neprehliadnuteľnú budovu na Černyševského ulici navrhoval renomovaný architekt Ľubomír Závodný. Už v čase kolaudácie patrila k nadštandardu vo svojom segmente a bola aj sídlom poprednej bankovej inštitúcie.

Nový manažment sa rozhodol rozšíriť potenciál objektu a modernizovať ho na meeting point inovácií, inšpirácií a osobností. Výsledkom sú office priestory, ktoré sú pripravené organicky rásť spolu s nájomcom. Celý koncept vychádza z premisy, že priestor by sa mal prispôsobovať firme, nie firma priestoru.

SPECTRUM Tower ponúka celé spectrum výhod firmám, ktoré pri výbere kancelárskych priestorov priorizujú plnú funkcionalitu v každom smere. Od momentu nasťahovania bude váš office space...

image

SPECTRUM Tower ponúka výmery od 20 m2 až do 897 m2.

SPECTRUM Tower

... flexibilnejší

SPECTRUM Tower umožňuje vyskladať si pracovisko na mieru. Na výber sú zariadené priestory s viazanosťou už od 2 rokov a 11 eur za m2. Firmy s kapacitne vyššími požiadavkami uvítajú prenájom polposchodí či celých poschodí s dostupnou plochou až do 782 m2, resp. 897 m2 (celé poschodie).

Popri módoch EASY FIT, ADVANCED FIT a CUSTOM FIT, odstupňovaných na základe rozsahu nárokov nájomcov, bude súčasťou ponuky aj pripravovaný CO-WORK ako ideálne riešenie pre freelancerov či menšie spoločnosti s freelance firemnou kultúrou. 

image

Unikátom SPECTRUM Tower je AAA lokalita a 360° výhľad.

SPECTRUM Tower

... dostupnejší

Centrálna poloha budovy dovoľuje nájomcom užívať si výhody AAA lokality, ako sú špičková dopravná dostupnosť (Accessibility), pestrá infraštruktúra (Assortment) a príťažlivé výhľady (Attraction). Novovznikajúce mestské štvrte Nové Lido a  Southbank, dostavba električkovej trate či bezprostredná blízkosť najstaršieho parku v Strednej Európe – Sadu Janka Kráľa, zvyšujú budúci kredit priestorov. 

... udržateľnejší

SPECTRUM Tower s modelom SWYC (Share-What-You-Can) nasleduje trendy cyklickej ekonomiky. Zdieľanie kancelárskych, eventových či oddychových priestorov šetrí prevádzkové náklady a sprístupňuje celé spectrum výhod, ako sú zasadačky s prémiovými výhľadmi, príťažlivé strešné terasy či plánované podcastové štúdio s profesionálnou zvukotechnikou.

image

Všetky priestory v ponuke SPECTRUM Tower sa prenajímajú zariadené.

SPECTRUM Tower

... efektívnejší

Už žiadne preplácanie za „cool“ vychytávky, ktoré však nik nevyužíva. V SPECTRUM Tower nájomcovia platia iba za to, čo skutočne vedie k zvýšeniu zamestnaneckého komfortu. Model data driven benefitov šetrí firmám náklady tým, že umožňuje priebežne monitorovať a vyhodnocovať  informácie o reálnej využiteľnosti benefitov. Vďaka dobre zacielenej dátovej analýze môžete dať svojim zamestnancom to, čo chcú a potrebujú. Nie to, čo vyzerá pekne iba „na papieri“. 

... útulnejší

Inovácie a riešenia v SPECTRUM Tower prispievajú k zvyšovaniu ratingu spokojnosti zamestnancov. Otvárateľné okná, zelené zóny či pešia dostupnosť parku spolutvoria prírodou inšpirovaný biofilický dizajn, ktorý preukázateľne vedie k nárastu vnútornej vyrovnanosti, tvorivosti a produktivity.

image

SPECTRUM Tower je k dispozícii na okamžité nasťahovanie.

SPECTRUM Tower

... sebestačnejší

Priame prepojenie s dátovým centrom, vlastné serverovne na každom poschodí či dvojúrovňové energetické zabezpečenie eliminujú riziko výpadkov a zvyšujú úroveň technologickej zrelosti a sebestačnosti.

... virtuálnejší

Aj digitálne transformované firmy, ktoré nevyžadujú každodenné fungovanie vo fyzickom kancelárskom priestore, potrebujú reprezentatívne firemné sídlo. V SPECTRUM Tower sú im v prípade potreby k dispozícii rokovacie miestnosti, nahrávacie štúdio či eventový priestor. Pravidelne môžu využívať aj služby recepcie a ďalšie praktické benefity.

Pre bližšie informácie o možnostiach nájmu v SPECTRUM Tower kontaktujte skúsený odborný tím maklérov na e-mailovej adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo navštívte www.spectrumtower.sk.

 

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 01:41