Michal Nezník je v PC oblasti ako doma.Planeo
StoryEditor

Michal Nezník odporúča: Tipy na notebooky pre Digitálneho žiaka

29.05.2023, 00:00

Ako sa najjednoduchšie dostať k počítaču alebo notebooku v rámci projektu Digitálny žiak? Nechajte si poradiť od experta na čiernu techniku.

Vďaka projektu Digitálny žiak dostane viac ako 152-tisíc žiakov základnych a stredných škôl, pochádzajúcich zo slabšieho sociálneho prostredia, príspevok na nákup výpočtovej techniky, potrebnej pri vzdelávaní. O projekt je obrovský záujem, už pár dní od vyhlásenia sa doň prihlásilo vyše 52 000 žiakov a študentov a sumu 350 eur už využilo vyše 20-tisíc rodičov. „Aj na našej predajni PLANEO sme zaznamenali veľký záujem o možnosť kúpy notebookov či tabletov cez Digitálneho žiaka. Otázky nám kladú rodičia, ale informujú sa aj študenti samotní,“ hovorí predajca Michal Nezník z PLANEO Liptovský Mikuláš.

Pozrite sa, ktorú predajňu PLANEO máte najbližšie

O príspevok v hodnote 350 eur môžu žiaci a ich zákonní zástupcovia požiadať do konca júna. Špecialista na čiernu techniku a vo voľnom čase gamer a twitcher Michal Nezník upozorňuje: „PLANEO je so svojimi 56 predajňami a e-shopom planeo.sk ľahko dostupné každému, kto má pre svoje dieťa záujem získať digitálne zariadenie v rámci projektu Digitálny žiak. V každej predajni je erudovaný personál, ktorý rodičom poradí s výberom toho najvhodnejšieho notebooku, počítača alebo tabletu.“

Michal Nezník odporúča: Tipy na notebooky pre Digitálneho žiaka

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
16. apríl 2024 06:08