StoryEditor

Holandský reťazec Action máme už aj na Slovensku: Ponúka vyše 1500 produktov za menej ako euro!

19.06.2023, 00:00

Priaznivci obchodov s cenovo dostupnými produktami majú veľký dôvod na radosť. V časoch vysokej inflácie a rastúcich cien prichádza na náš trh známy holandský reťazec Action, ktorý ponúka široký sortiment výrobkov za nezvyčajne nízke ceny.

Prvá pobočka reťazca Action bola otvorená už 2. marca v obchodnom centre Danubia v Bratislave. Ako sa dalo čakať, vzbudila veľký rozruch a rýchlo si ju obľúbili tisícky zákazníkov. O týždeň neskôr otvoril Action v Bratislave hneď ďalšiu pobočku, tentokrát na Zlatých pieskoch.

Action však neostáva len v našom hlavnom meste. Koncom marca sa otvorila aj nová prevádzka vo zvolenskom nákupnom centre OC Klokan. Na prelome mája a júna je zas plánované spustenie predajní v Topoľčanoch a Martine. Zastupitelia tohto holandského obchodného reťazca však hovoria o tom, že Slováci sa môžu tešiť aj na prevádzky v mnohých ďalších mestách naprieč celou krajinou.

Najrýchlejšie rastúci diskontný predajca v Európe

Obchodný reťazec Action bol založený v Holandsku, pričom jeho prvá prevádzka bola otvorená už v roku 1993 v Enkhuizene. Už o rok neskôr mal 8 predajní a postupne začal veľmi rýchlo expandovať do viacerých európskych krajín. Dnes je najrýchlejšie rastúcim nepotravinovým diskontným predajcom v Európe – pôsobí celkovo v 11 krajinách, má viac ako 2250 predajní a denne obslúži vyše 15 miliónov zákazníkov.

image
pexel.com

Viac ako 6000 produktov

V predajniach Action nájdete takmer všetko, čo potrebujete pre svoj komfortný každodenný život. Sortiment je tvorený viac ako 6000 produktami, ktoré sú rozdelené do viacerých kategórií – bývanie, kuchyňa, domácnosť, škola, kancelária, hračky, cestovanie, multimédiá, móda, športové potreby, domáce zvieratá a mnohých ďalších. Nezáleží na tom, či zháňate nové slúchadlá, uteráky, kuchynský riad alebo darček pre vašich blízkych. V Action si rozhodne prídete na svoje.

V obchodoch Action nájdete 1500 produktov, ktoré stoja menej ako 1 €. Navyše, Action každý týždeň pridáva do svojej ponuky až 150 nových výrobkov a upravuje sortiment na základe ročného obdobia.

Kvalita za dostupnú cenu

Ako je možné, že v predajniach Action sú jednotlivé výrobky oveľa lacnejšie ako v iných bežných predajniach? Dôvodom je skutočnosť, že predajca nakupuje sortiment vo veľmi veľkých množstvách, takže si u dodávateľov vie vyjednať nižšiu cenu. Zároveň si dáva záležať na čo najvyššej efektivite skladovania, prepravy či samotného predaja. Niektoré produkty odoberá Action od externých výrobcov, mnohé si však vyrába sám pod vlastnými značkami. Kvalitu a obľúbenosť sortimentu Action potvrdzujú aj mnohé prestížne ocenenia.

Napriek nízkym cenám však Action nerobí kompromisy v oblasti kvality, ekológie či bezpečnosti. S dodávateľmi má uzatvorené prísne dohody ohľadom používania trvalo udržateľných materiálov a aktívne podniká kroky, ktoré vedú k ochrane životného prostredia. Okrem toho podporuje rôzne charitatívne projekty a snaží sa skvalitňovať život ľuďom vo všetkých krajinách, kde pôsobí. Taktiež investuje do rozvoja svojich zamestnancov a ponúka férové finančné ohodnotenie. V aktuálnej dobe po celom svete zamestnáva takmer 80 000 ľudí.

image
pexel.com

Lacné nákupy ešte lacnejšie

Napriek tomu, že už štandardné ceny produktov v predajniach Action sú nižšie ako u známych konkurenčných predajcov, stále môžete využívať mnohé zvýhodnené ponuky. V Action letáku vždy nájdete obľúbené sezónne produkty z aktuálnej týždennej akcie, ktoré sú dostupné za extra nízke ceny. Nájsť v ňom produkt, za ktorý by ste zaplatili viac ako 10 €, je takmer nemožné!

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
27. apríl 2024 22:11