StoryEditor

Unavené a ťažké nohy? 

11.07.2023, 00:00

Máte ťažké a unavené nohy? Ťažko sa vám pohybuje a chodí po schodoch? Potom vyskúšajte Active Legs™ Strong – švédske tablety s prírodnými výťažkami, ktoré podporujú funkciu žíl v nohách a pomáhajú udržiavať normálny krvný obeh.

image

Žila vľavo má normálnu funkciu. Žila vpravo je oslabená.

New Nordic
Funkcia žíl

Mnohých ľudí trápia unavené a ťažké nohy. Často to prichádza s vekom, keď je funkcia žíl oslabená a žily nedokážu efektívne posielať krv z nôh späť do srdca. Každý pohyb sa stáva náročnejším a nepríjemným, čo môže negatívne ovplyvniť aktívny životný štýl.

Prečo je Active Legs™ Strong taký účinný

Active Legs™ Strong je švédsky výživový doplnok s unikátnym prírodným zložením obsahujúcim kombináciu extraktov z kôry francúzskej prímorskej borovice a listov červeného viniča, ktoré prispievajú k udržaniu zdravej funkcie žíl. Tablety sú obohatené o vitamín C, ktorý prispieva k normálnej tvorbe kolagénu a pomáha udržiavať normálnu funkciu ciev. Prírodné zložky Active Legs™ Strong pôsobia v harmónii s vašim telom a môžu ho užívať ľudia všetkých vekových kategórií.

Veda neklame

V súčasnosti vedci testujú prírodné rastlinné zložky kôry borovice prímorskej vo viac ako 200 štúdiách. Najmä účinky z hľadiska podpory normálnej funkcie žíl a ciev sú pozoruhodné.  Výsledky testov boli publikované v popredných vedeckých časopisoch, aby sa o týchto vynikajúcich zisteniach mohli dozvedieť aj ďalší vedeckí a zdravotnícki pracovníci. Sú to dôkazy, ktorým môžete dôverovať.

image
New Nordic
Moje nohy boli  jednoducho hrozné!

Od svojich 17 rokov som pracoval ako mäsiar. Keďže som toľké roky celé dni stál na nohách, moje nohy trpeli a odniesli  si to moje kolená. Oba kolenné kĺby som si nakoniec musel nechať vymeniť. Teraz po objavení Active Legs™ Strong sa cítim fantasticky a každodenné prechádzky s manželkou si naplno užívam.

Henning má 84 rokov. Žije v Dánsku.

– Mám operované obe kolená, ktoré mi, žiaľ, aj po operácii stále robili problémy. Mal som pocit, akoby mi niekto vrazil nôž do kolennej jamky, bolo to naozaj hrozné. Absolvoval som množstvo vyšetrení. Okrem problémov s kolenami sa inak cítim po zdravotnej stránke dobre. Musím priznať, že sa tieto pohybové ťažkosti podpísali na kvalite môjho života.

Vyskúšal som Active Legs™ Strong

Manželka si prečítala o Active Legs™ Strong v časopise a opýtala sa ma, či by som ho nechcel vyskúšať. Bol som trochu skeptický, ale presvedčila ma, aby som tomu dal šancu. Už po pár dňoch som cítil zlepšenie. Teraz  tablety užívam už 2 mesiace a neodvažujem sa prestať. 

Všetkým ho odporúčam

Konečne si užívame život a oddych na penzii. Každý deň chodíme s manželkou na dlhšie prechádzky a dvakrát do týždňa hrám golf. Active Legs™ Strong naozaj vrelo a úprimne všetkým odporúčam – je to fantastický produkt, ktorý mi veľmi pomohol.

Active Legs™ Strong je dostupný v lekárňach. Pre viac informácií a nákup online navštívte náš web www.newnordic.sk alebo nás kontaktujte na tel. č.: 0918 117 476

image
New Nordic

New Nordic je škandinávska spoločnosť s unikátnym know-how vo využití liečivých rastlín. Spoločnosť New Nordic vyvíja účinné bylinné výživové doplnky a kozmetiku s cieľom uspokojovať špecifické požiadavky pre zdravie a krásu. Výživový doplnok  Active Legs™ Strong prispieva k udržaniu normálnej funkcie žíl a ciev. Jedinečné zloženie s bioaktívnymi živinami pomáha predchádzať pocitu unavených, ťažkých nôh, najmä po dlhšom státí alebo sedení. Tableta, ktorá sa vyrába vo Švédsku, obsahuje bylinnú kombináciu extraktov z kôry francúzskej prímorskej borovice, výťažkov z listov červeného viniča a čierneho korenia, obohatenú o vitamín C.

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
06. máj 2024 23:20