StoryEditor

DJ EKG po roku opäť v Designer Outlet Parndorf! Počas Fashion Shopping Weeku vás čakajú do výšky 70%

22.08.2023, 00:00

Zľavy až do -70 % z outletových cien

Nákupy pri západe Slnka: Pondelok až piatok 9-21 hod, sobota 9-18 hod

Vystúpenia medzinárodných DJ-ov, živý program a ruské koleso

Všetci si ešte užívame leto - našťastie, no tie najlepšie módne kúsky sú k dispozícii už teraz! Počas Fashion Shopping Weeku od 21. do 26. augusta v McArthurGlen Designer Outlet Parndorf, nájdu módni nadšenci must-haves tejto sezóny s extra zľavami až do -70 % z outletovej ceny v predajniach značiek ako Aigner, Patrizia Pepe, Roberto Cavalli, Fossil, adidas alebo Watch Station. Počas Fashion Shopping Weeku si nakupovanie užijete aj vďaka predĺženým otváracím hodinám, od pondelka do piatka v čase od 9.00 do 21.00 hod, v sobotu od 9.00 do 18.00 hod.

image

McArthurGlen Designer Outlet Parndorf SNÍMKA: Mcarthurglen Designer Outlet Parndorf

SNÍMKA: Mcarthurglen Designer Outlet Parndorf

DJ EKG po roku opäť zahrá v Parndorfe!

O dokonalý nákupný deň a dobrú náladu sa počas Fashion Shopping Weeku postarajú dídžeji z Viedne, Budapešti a Bratislavy. V Designer Outlet Parndorf sa po roku opäť ukáže aj jeden z najznámejších slovenských interpretov, obľúbený DJ EKG, ktorý tu zahrá vo štvrtok 24. Augusta, v čase od 16 do 18 hod.

Tí najmenší zákazníci sa zatiaľ môžu zabávať v novo zrekonštruovanom Dinolande, ktorý svojim vzhľadom pripomína prehistorickú džunglu. S množstvom nových hračiek, bohatým programom a vysokokvalifikovaným opatrovateľským tímom sú všetky deti staršie ako 3 roky v tých najlepších rukách.

image
McArthurGlen Designer Outlet Parndorf

Nové predajne čakajú na svojich zákazníkov

Či už sa chystáte na skok z útesu, futbalový zápas, alebo hudobný festival: v úplne nových predajniach Red Bull World a Alpha Tauri si vyberiete tie pravé kúsky. Značka známych energetických nápojov a prémiová módna značka, vo svojom obchode spája svet športu, spolu s futuristicko-technickým oblečením. Ďalší novootvorený obchod Name It ponúka pestré oblečenie aj pre vaše deti.

image
McArthurGlen Designer Outlet Parndorf

A ak vám počas nakupovania vyhladne? Žiadny problém! V ponuke je všetko - od zákusku v Café Sacher cez zdravé chuťovky v reštaurácii Lia‘s až po kreatívne hamburgerové špeciality v novej reštaurácii Le Burger. V centre nádjete tiež foodtruck zónu, kde ponúkajú všetko od pizze a burritos až po vegánsku zmrzlinu.

Svoj nákupný deň môžete zakončiť na ruskom kolese - s výhľadom na celý Designer Outlet Parndorf až po Neziderské jazero. “Luxusná móda, beauty produkty a obrovský výber športových značiek - rozmanitosť v našom centre je naozaj pôsobivá. Veľmi sa tešíme na Fashion Shopping Week koncom augusta; ďalšiu príležitosť urobiť si pekný výlet do Burgenlandu a zastaviť sa na nákupy v našom Designer Outlet Parndorf. Naši partneri z radov značiek pripravili naozaj skvelé ponuky s predĺženými otváracími hodinami od pondelka do piatku až do 21.00 h,” dodáva Mario Schwann, generálny riaditeľ McArthurGlen Designer Outlet Parndorf.

image
McArthurGlen Designer Outlet Parndorf

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
28. apríl 2024 00:04