StoryEditor

Máte zabezpečenie vozidla, ktoré vysiela signál? Máte problém!

22.08.2023, 00:00

Takéto zabezpečenie auta sa dá ľahko lokalizovať a ešte ľahšie zneškodniť.

Dodatočné zabezpečovacie systémy vozidiel sú navrhnuté rôzne. Niektoré sú čisto mechanické, iné elektronické. Ak je ich ochrana postavená na vysielaní alebo prijímaní signálu, či už ide o bluetoothový, rádiový, GPS, alebo GSM signál, je to veľký problém.

Aby ich zlodeji poľahky nenašli, sú často schované v rôznych častiach automobilu. Avšak zlodeji disponujú vyhľadávacími zariadeniami, ktoré ich dokážu jednoducho lokalizovať a následne deaktivovať. V tom momente už nič nebráni autičkárom, aby s vaším vozidlo bez stopy odišli.

image
VAM System

Na slovenskom trhu existuje iba jedno zabezpečovacie zariadenie neidentifikovateľné vyhľadávacími zariadeniami. Ide o elektromechanické zabezpečenie VAMPIRE Lite, v ktorom nie je žiaden Bluetooth, Wi-Fi, GPS ani iný prijímač či vysielač rádiových systémov. Preto je nemožné identifikovať jeho presné miesta zabezpečenia, čo z neho robí prakticky neprekonateľné zabezpečenie.

image
VAM System

VAMPIRE Lite je 7-cestný imobilizér, ktorý naraz dokáže v aute blokovať až 7 jeho komponentov pod mechanickou kombináciou, čím zaručuje 100 % ochranu pred akýmkoľvek spôsobom krádeže.

Ďalšou obrovskou konkurenčnou výhodou VAMPIRE Lite je jeho spôsob montáže. V každom vozidle je totiž inštalovaný unikátne. To znamená, že aj keby ste postavili vedľa seba 2 navlas rovnaké autá s týmto zabezpečením, nedokážete ho prelomiť rovnakým spôsobom.

Zlodej by s vaším vozidlom nedokázal odísť ani v prípade, že by ste mu do rúk dali originálny štartovací kľúč. To sa totiž bez špeciálneho VAM kľúča, ktorý musíte vždy pred štartom vložiť do vozidla, nedá naštartovať.

image
VAM System

Inštalácia VAMPIRE Lite pritom netrvá dlhšie ako 4 hodiny a platíte poplatok len za jeho montáž. Systém je navrhnutý tak, aby si nevyžadoval žiadne aktualizácie, servis, ani mesačné poplatky.

 

Namontovať si ho môžete dať v pobočkách v Bratislave, Nitre, Banskej Bystrici, Poprade a Prešove. Požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku na www.vam-system.sk

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
30. apríl 2024 13:00